Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 6. november 2018

Jeg kan ikke si at min tremenning Øystein 'Adoptert fra Korea' Andersen er en 'heit berte'. Hadde han enda vært det, så hadde jeg kanskje tålt bedre, å fått arr på hånda, (etter at han stompa en sigarett, i hånda mi, på en sånn 'gammeldags' måte, som nevnes her)


https://www.facebook.com/groups/202539529900643

PS.

Kan det ha vært min fille-tante Tone, som fikk Øystein Andersen, til å brenne meg, med en sigarett, på hånda, (skoleåret 1987/88).

For hu var vel, en 'heit berte', for cirka 50 år siden.

Eller kan det ha vært Øystein sin mor Reidun?

Min tidligere klassekamerat Tom-Ivar Myrberg anbefalte meg, å være kamerat, med Kjetil Holshagen, (som gikk i klassen under oss, men som blant annet hadde en storebror, som var en del år eldre enn meg, osv.).

(Noen dager før Myrberg-familien flyttet til en bestemor i Drammen.

Etter at huset deres på Bergeråsen ble solgt på tvangsauksjon.

En tvangsauksjon, som jeg ikke fikk høre om, på den tida vel).

Og Kjetil Holshagen dro med Øystein Andersen hjem til meg, (i 'min' leilighet, hvor jeg bodde aleine, fra høsten 1986 vel).

Og så fortalte min far meg, at Øystein var hans kusine Reidun sin adoptivsønn.

(Noe sånt).

Og første gang jeg så Øystein, var da jeg måtte være støttekontakt, for min fetter Ove, i jordbæråkeren til familien Sand, (på Sand), sommeren 1986, vel.

Dette var etter at min far ba meg om å holde med selskap, mens han plukket jordbær, (siden at Ove var fra Follo).

Og etter at jeg først ble dratt med, av mine klassekamerater Karl Fredrik Fallan og Ulf Havmo, (var det vel), på å plukke jordbær, i åkeren til familien Sand, sommeren 1986, (var det vel).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter