Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 7. mars 2019

Mer om min danskfødte mormor Ingeborg


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201677395870886&set=gm.568982129840041&type=3&theater

PS.

Det med Brunla gård, husker jeg litt om.

Det var sånn, at en sommer, på andre halvdel av 80-tallet.

Så dro min mormor Ingeborg, min mor Karen og min lillesøster Pia.

De dro meg med, til et ridestevne, litt lenger unna Stavern.

(Enn der min mormor bodde.

I Herman Wildenweys gate).

Og det må antagelig ha vært på Brunla gård, (tenker jeg nå).

(Noe sånt).

Og jeg var tenåring og ungkar.

Så jeg kjeda meg litt.

(Må jeg innrømme).

Dette var muligens sommeren 1989.

Så jeg lurte kanskje på, om dette var, i nærheten av der hu Hege Furfjord bodde, (som jeg møtte på Petter Wessel, høsten 1988).

(Noe sånt).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Hege Furfjord er blant annet arbeidsliv-ekspert for Kvinneguiden:


https://www.klikk.no/kvinneguiden/ekspertenes-gulltips-2553580

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter