Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 28. april 2019

Kan det ha vært min far som kjørte ihjel broren til Erik Thorhallsson, tro? Disse bodde vel ved den svingen, som min far kalte dødssvingen. Noe sånt. Hm


http://johncons-mirror.blogspot.com/2017/07/det-her-ma-vre-storesstera-til-min-fars.html

PS.

Min far gikk jo, på piller, (på 70/80-tallet).

(Etter en bilulykke, (hvor han vraket en rød Mercedes, var det vel), på Berger/Bergeråsen.

Noe sånt).

Og det var jo også sånn, at min fars samboer Haldis Humblen, hadde kjørt på en unggutt, på/ved Nesbygda, (på omtrent den samme tida, (midten/slutten av 70-tallet)).

(Haldis sa til sin datter Christell, mens jeg satt på i bilen, (en gang på begynnelsen av 80-tallet).

At: 'Husker du han mannen som kom inn gjennom vinduet?'.

Noe sånt).

Så det var kanskje derfor, at min far og Haldis Humblen, ble et par.

Siden at begge hadde kjørt ihjel noen, da.

(For å si det sånn).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Min far pleide også, å dra meg med, til Son, på første halvdel av 80-tallet.

For å bygge på huset til min fars yngste bror Runar, (som er/var tannlege i Ås), der.

Og på den tida jobba Erik Thorhallsson, (som var et par år eldre enn meg), for min far.

Så Erik Thorhallsson var ofte med i bilen, når vi kjørte, til og fra Son.

Og en gang, så ble min far og Erik Thorhallsson veldig søvnige/merkelige, rett før dødssvingen, (husker jeg).

Og det var muligens også, rundt der, at de 'babla' om, at de skulle dra sammen, til Las Vegas, med hvite dresser/smokinger, (og være playboy-er).

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Mer om Erik Thorhallsson, (som på slutten av 80-tallet, så ut som en 'gresk gud', ifølge min yngre søster Pia sin 'kinnskjegg-venninne', (ei Heidi som visst seinere ble hotell-direktør i utkant-Norge)):


https://bok365.no/artikkel/ansatt-som-direktor-i-bladcentralen/

PS 4.

En gang som min far (Arne Mogan Olsen), Erik Thorhallsson og jeg, skulle kjøre, fra Son til Berger, (på begynnelsen/midten av 80-tallet), så satt Erik Thorhallsson på sangen 'Arne Belinda', (i min fars bil), husker jeg:

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter