Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 13. desember 2019

Mer fra Norge

På tirsdag 15. oktober, så dro jeg ned til sentrum, for å handle mat.

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Jeg lurer på om det var min mors grandonkel Bernhof Ribsskog sin kone Margit f. Høie, som mente, at fugler var ondskapsfulle, og man kan kanskje lure på, om det har noe for seg, for denne dua tulla, med døra, til 7-Eleven Vaterlandspassasjen, (må man vel si):


PS 2.

Jeg skulle til tannlegen, og siden at jeg var litt tidlig ute, så gikk jeg, og kikket litt, inne på Galleri Oslo, og der hadde de fått en ny cafe, som visst ikke hadde noe navn, (noe som vel må sies, å være, litt lugubert):


PS 3.

Når de har sånne 'fjortiss-aktige' sacco-sekker, på Bussterminalen, (istedet for vanlige benker), så kan nesten ikke voksne folk reise med buss, (må man vel si):


PS 4.

Når det gjelder tannlegen.

Så lurer kanskje noen på, hvorfor jeg ikke gikk og satt meg ned, i venteværelset.

Og så venta der, i 15-20 minutter.

(Istedet for å trave rundt, inne på Galleri Oslo-senteret).

Men da klikker hu svenske respesjonsdama der, (på Galleri Oslo Klinikken), må man vel si.

Ihvertfall så heiv hu ut en neger der, (siden at han var der for tidlig).

En av de 6-7 gangene, som jeg var hos tannlegen, i høst.

Og da kom negeren rett inn igjen.

(Av en eller annen grunn).

Så det var muligens noe slags gateteater, (eller noe lignende).

(Noe sånt).

Og da ble det forresten ekkelt der, for jeg hadde da satt meg, like ved der negeren satt, (før han ble hivd ut).

Og da skulle negeren plutselig 'elge', og ha tilbake den tidligere plassen sin, da.

(For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 5.

Jeg skulle på Kiwi i kjelleren på Gunerius-senteret, (der hvor min Rimi-kollega David Hjort sin lillesøster Venevil jobba, rundt årtusenskiftet, da det var Rimi-butikk der), men der hadde det nå blitt Easy, (hva nå det er), og jeg likte ikke åsynet på den fargede kassamannen, (som stod i kassa, og 'overvåket' rulletrappa), så jeg fikk meg ikke til å gå inn der:


PS 6.

Jeg gikk så til Kiwi Storgata, (rett over gata for Gunerius), som visst er det nye Plata, virka det som, (og jeg fikk også en politibil, (som stod på et hjørne), liksom i trynet, da jeg gikk ut, fra Gunerius, så hvorfor Kiwi la ned den fredeligste butikken, (i strøket der), det kan man kanskje lure på):


PS 7.

Jeg har blogga mye om Rimi sine kasseskjørt, (som jeg ofte brukte, når jeg satt opp aktiviteter, da jeg jobba som Rimi-butikksjef, fra 1998 til 2002), og Kiwi har visst noe lignende:


PS 8.

Tomme godterihyller, (som ikke engang har labeler), kan jeg ikke huske å ha sett før, (så det virka rimelig sært, fra denne butikken, må jeg si):


PS 9.

Søpla ved flaskeautomaten, hadde visst ikke blitt tømt, siden uka før, (kunne det virke som):


PS 10.

Da jeg jobba som aspirant/assisterende butikksjef, på Rimi Nylænde, (noe jeg jobba som fra 1994 til 1996), så måtte jeg til stadighet rette ut teppene, (som et firma bytta regelmessig), for de var nokså ofte, som noen slags 'snuble-feller', (som her på Rema Ensjø), husker jeg:


PS 11.

Rema Ensjø var utsolgt for Prima Kjøttkaker:

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter