Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 21. desember 2019

Mer om at jeg har Elden i slekta


PS.

Den meste kjente Elden, er vel advokat John Christian Elden.

Men når jeg prøver å finne ut om/hvordan jeg er i slekt med han.

Så viser det seg, at hans far John Elden, ikke fikk sitt etternavn fra sin far, (som var justisminister O. C. Gundersen).

Så det virker litt 'mystifisk', (må man vel si).

Hm.

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her må jeg nesten arrestere Wikipedia litt, for ifølge Geni, så var O. C. Gundersen, (som også var ambassadør i Moskva), farfar til advokat John Christian Elden:


https://no.wikipedia.org/wiki/O.C._Gundersen

PS 3.

Her er mer om dette:


https://www.geni.com/people/Oscar-Christian-Gundersen/6000000010650884491

PS 4.

Dette med at justisminister O. C. Gundersen sin sønn John, har fått etternavnet Elden.

Det er et slags mysterium, (må man vel si).

Men det kan jo for eksempel ha vært sånn.

(Tenker jeg nå).

At John Elden var adoptert, (av Gundersen), og at han derfor har et annet etternavn.

Ellers så kan det kanskje ha vært sånn, at O. C. Gundersen kjøpte gården Elden, (i Trøndelag), da han kom tilbake til Norge, etter å ha jobbet ferdig, som ambassadør i Moskva.

(Og at sønnen derfor har begynt å bruke Elden, som slektsnavn.

For å si det sånn).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 5.

Bjørn Ribsskog skrev i sin slektsforskning at Elden-navnet var fra Namdalseid, så jeg er antagelig i slekt med de kjente Elden-skiløperne der, (gjennom ekteskapet mellom min morfars kusine Gudlaug Ribsskog og frisørmester Tor Elden):


https://no.wikipedia.org/wiki/Namdalseid#Kjente_eidbygger

PS 6.

Her er mer om dette:


http://johncons-mirror.blogspot.com/2010/05/en-oversikt-over-slekten-ribsskog.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter