Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 24. mai 2020

Mer fra Bekkestua

Nå var jeg ute, med søpla.

Men jeg måtte gå en omvei.

For på veien til 'Mars-søppelkassa'.

Så stod det, en blå/lilla japsebil, (eller noe lignende), med dørene åpne, på begge sider.

Mens en albaner, (eller noe lignende), støvsugde inni bilen, (med en vanlig støvsuger, som var kobla til strømmen, inni en leilighet).

Så hele gangveien, ble jo sperra.

(Det er bare lov å levere møbler, (og lignende), langs den nevnte gangveien, (ettersom jeg har forstått det).

Men nesten hver gang jeg går ut døra, så synder noen, mot denne regelen.

Og hvis ikke husker feil, fra da jeg hadde bil, så finnes det gratis støvsugere, (eller ikke alt for dyre støvsugere), på bensinstasjoner, (som Statoil Kiellands Plass).

Men litt forbehold, siden at det er nesten 20 år sida, at jeg hadde bil.

Og den nevnte Statoil-stasjonen er vel blitt del av et slags senter, eller noe lignende.

Noe sånt.

Og Statoil-stasjonene er jo solgt, til Circle K.

For å si det sånn).

Og så skulle jeg hive, en brusmaskin-eske, i papp-containeren.

Og da møtte jeg en slags albaner til, (en litt eldre en vel), på veien.

Så det er fortsatt sånn, (som det har vært de siste månedene/årene), at det er noen som lager spissrotgang for meg, hver gang jeg går ut døra, (nesten for hver meter jeg går).

(Må jeg nesten si).

Så sånn er mer eller mindre det.

Bare noe jeg tenkte på.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter