Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 5. juni 2020

Og enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: KAKEFAVORITTER & 17. MAI-MENYEN
Erik Ribsskog 5. juni 2020 kl. 00:39
Til: juridisk
Kopi: trine.sandberg.yahoo.no@mail.mailchimpapp.com
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Trine | Trines matblogg
Date: fre. 15. mai 2020 kl. 11:13
Subject: KAKEFAVORITTER & 17. MAI-MENYEN
To:


View this email in your browser



KAKEFAVORITTER & 17. MAI-MENYEN
17. mai er rett rundt hjørnet, og de fleste av oss får en litt annen feiring enn tidligere år. Hos oss blir det en rolig feiring hjemme med min kjære og Mathias, uten besøk av døtrene mine og barnebarn slik vi pleier. Jeg savner å samle alle "mine", men vi må gjøre det beste ut av det. Mannen min har lovt å stå for leker og underholdning (gleder meg veldig til det), mens jeg står for maten. På menyen står det smørbrødkake til lunsj og en tretters grillmiddag. Årets 17. mai-kake blir ikke pavlova eller sjokoladefestkake som tidligere år, men en ny variant av bringebærmoussekaken du finner litt lengre ned her, etter bestilling fra junior. Jeg tror det blir bra jeg, og håper på langbord med resten av gjengen min og massevis av kaker neste gang vi skal vi skal feire nasjonaldagen.

I dagens nyhetsbrev får du mitt forslag til treretters 17. mai-meny, mine 10 festkakefavoritter, de siste oppskriftene fra bloggen (hvor det blant annet er mye god kakebakst), oppskrift på en deilig 17. mai-krans - og så får du også en liten sniktitt på ukemenyen for den kommende uken.

Jeg ønsker deg en riktig god og matglad 17. mai! Ta vare på deg selv og dine!

Klem fra Trine :)

SE ALLE PAVLOVA-OPPSKRIFTER


17. MAI-MENYEN
Har du middagsmenyen til 17. mai klar? Hvis ikke så kan jeg anbefale denne fargerike menyen med grillede nektariner med parmaskinke, helstekt indrefilet med sommersalat - og en nydelig eton mess med rabarbra og bringebær. Forrett og hovedrett kan tilberedes både på grillen eller i stekeovnen/grillpanne, det er opp til deg.


SE HELE MENYEN


10 FESTKAKER TIL 17. MAI (OG ANDRE KAKEFESTER)
Gjør deg klar til årets store kakefest, enten dere er få eller mange til bords! Her er mine beste festkaker. Hva er din favoritt-kake?


LES MER

NYTT FRA BLOGGEN

SJOKOLADECUPCAKES MED OSTEKREM & BÆR

PAVLOVA MED KREM & FRISKE BÆR

PAI MED BRESAOLA, SPINAT & CASTELLO CHILI

BROWNIE MED BRINGEBÆRMOUSSE

FARMERS PIE MED URTEOLJE

SPICY LINSESUPPE MED CHORIZO OG PAPRIKA
SE ALLE



17. MAI-KRANS MED BRINGEBÆR OG BLÅBÆR
Vil du imponere med en smakfull hvetekrans til 17. mai? Prøv denne, som for anledningen er dekorert og fylt med flaggets farger - med bringebærsyltetøy, friske blåbær og melisglasur.

SE OPPSKRIFTEN


UKEMENY UKE 21
Her er en liten sniktitt på ukemenyen for den kommende uken. Den vil bli publisert på bloggen søndag kveld.


SE ALLE UKEMENYENE
reklame for egen bok

TRINES HVERDAGSMAT PÅ SALG!
Nå er min nyeste kokebok TRINES HVERDAGSMAT på salg! Nå får du den til halv pris – kr. 199. Det er fortsatt noen få signerte bøker igjen, hvis du er interessert i det.

Boken er også tilgjengelig i andre nettbutikker og i bokhandler i hele landet til redusert pris.

Løp og kjøp!


LES MER
TA EN SNIKTITT I BOKEN HER
KJØP SIGNERT BOK HER


Du mottar dette nyhetsbrevet da du har meldt deg på e-postlisten for å motta oppskrifter/nyheter fra Trines matblogg. Du kan enkelt melde deg av nyhetsbrevet dersom du ikke ønsker å motta det lengre. Oppdater e-postadressen din her eller meld deg av e-postlisten her.

Les personvernerklæringen min her.

Instagram
Facebook
Website
YouTube

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter