Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 27. juli 2020

Jeg sendte en e-post til Experian

Erik Ribsskog
www.minexperian.no - Du har blitt kredittvurdert
Erik Ribsskog 27. juli 2020 kl. 04:38
Til: notifications@no.experian.com
Kopi: juridisk , elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, Politikk Høyre , Akademikerforbundet , "sande.vgs"
Hei,

har jeg gitt dere min mail-adresse, lurte jeg.

Jeg kan ikke huske at jeg ga dere min mail-adresse, og at jeg har ytret et ønske om å motta mailer/e-brev fra dere.

Skjerpings!

Erik Ribsskog


man. 13. jul. 2020 kl. 09:02 skrev :
Du har blitt kredittvurdert og mottar derfor et gjenpartsbrev. For å lese brevet må du registrere deg på www.minexperian.no.

Registrering gjøres på følgende måte:

Gå til www.minexperian.no
Klikk på Register knappen til høyre på hjemmesiden
Skriv inn fødselsnummer
Godta vilkårene
Registrer kontaktinformasjon
Bekreft med BankID


Registrer deg i dag og få tilgang til dine gjenpartsbrev, registrer/administrer sperre for kredittopplysninger, samt se hvilke kredittopplysninger vi har registrert på deg.
Med vennlig hilsen
Experian AS
Ved mistanke om misbruk av personinformasjon må du ta kontakt med firmaet som har innhentet informasjon for å avklare hvordan dette kan unngås. Du kan selv gå inn på www.minexperian.no og legge inn en kredittsperre på ditt navn.

Experian AS er et kredittopplysningsbyrå underlagt konsesjon gitt av Datatilsynet. Hver gang det foretas en kredittforespørsel på en privatperson, sendes vedkommende en kopi av de opplysningene som er gitt ut, sammen med informasjon om hvem som har innhentet opplysningene.
Dette er i henhold til personopplysningsforskriften § 4-4. Gjenpartsbrevet vil bli sendt til folkeregistrert adresse hvis ikke du registrerer deg innen en dag.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter