Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 25. august 2020

Jeg lurer på om det er forfatterinnen Anita Berglund, som her gratulerer min 'bonus-bror' Jan. (Fra DT/BB 18. desember 1989)


https://www.nb.no/items/ef343dcf33e46edf7cadbcbd2698300d?page=25&searchText=snoghøj

PS.

Her er mer om dette:


https://no.wikipedia.org/wiki/Anita_Berglund

PS 2.

Enda mer om dette:


https://johncons-mirror.blogspot.com/2016/10/mer-fra-facebook_99.html

PS 3.

Jan har visst også reddet noen fra sultedøden, (fra Morgenbladet 28. august 1988):



PS 4.

Mer om min 'bonus-bror' Jan:


http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:OI60i3caZFkJ:ryggforeningen.clientsweb.no/public_html/uploads/downloads/Ryggstotten_4-10_20130608174010.pdf+&cd=21&hl=no&ct=clnk&gl=no&client=opera

PS 5.

Jeg fant ikke noen videoer av Jan, på YouTube, men hans storebror Viggo, finnes det en del videoer av:



PS 6.

Jeg lurer på om dette er en av Jan sine sønner, (med Hege Snoghøj f. Lund):



PS 7.

Sønnene bor visst hos moren, Hege Snoghøj f. Lund, (sånn feiret ikke min mor jul, da jeg var liten, for å si det sånn):



PS 8.

Mer om Jan sin kone Hege Snoghøj f. Lund, (de er visst skilt/separert nå):



PS 9.

Hege Snoghøj f. Lund, ble valgt inn, i russestyret, på Gjerdes videregående, høsten 1990.

Og hu 'tjuvstarta' liksom, våren før, ved å arrangere en Danmarkstur, (med Stena Saga), for dette Gjerde-russekullet, (Russ 91).

(Skoleåret før de ble russ).

Og da var det sånn, at jeg møtte min søsters Svelvik-venninne Eva 'Svelvik Open' Olsen og hennes kjæreste/samboer 'Se og Hør-Tom', på Oslo City.

Og jeg kjeda meg litt, i Oslo, (som førsteårs NHI-student), etter at min tidligere klassekamerat, (fra Gjerdes videregående, skoleåret 1988/89), Magne Winnem, dro for å avtjene førstegangstjenesten, (noe han vel gjorde, på nyåret, i 1990).

Så jeg hang meg med, på denne Danmarksturen, til disse Gjerde-folka.

(For min søster Pia pleide å dra meg med, til sin venninne Cecilie Hyde, i Svelvik, (skoleåret før).

Og da dro en gang Eva Olsen, (som var en pen/sprek blondine, med dårlig rykte), meg med, til sine besteforeldre, (i Svelvik), av en eller annen grunn, (husker jeg).

Og jeg var liksom litt i russe-stemning enda, fra skoleåret før, (og festing i Oslo, med Magne Winnem og NHI-studiekamerater, høsten 1989).

Så jeg slang meg med, på den nevnte Danmarksturen, da.

Noe jeg har skrevet mer om, i Min Bok 2.

For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 10.

Her er mer om dette, (fra DT/BB 31. oktober 1990):


https://www.nb.no/items/5d670ca6398c14a0c36aac594d8c3633?page=31&searchText="hege%20lund"

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter