Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 11. september 2020

Nå har jeg bytta, til riktig StatCounter-kode, for mobil-sidene, på johncons.net. Så nå skal den koden være riktig, på alle sidene, på nettstedet




PS.

Jeg fant en par bug-er.

Når jeg dreiv med dette.

For eksempel så er det sånn.

At noen linjer under den røde firkanten, (med StatCounter-kode).

Så står det: 'function MouseOver'.

Og det var noe jeg lærte meg, like etter at jeg slutta på Arvato, (noe jeg gjorde høsten 2006).

(Det er den koden, som får logoen til å morfe, på PC-nettstedet.

For å si det sånn).

Men når det er snakk om surfing på mobil.

Så bruker man ikke mus/mouse.

Så derfor virker ikke dette, på mobil-sidene.

(Kan det virker som).

Så den koden må jeg bytte ut, med noe mer moderne kode, da.

(Noe sånt).

Eller, det er jo ikke sånn, at man holder fingeren oppå mobil-skjermen, (hele tida), på samme måte, som en mus-pil.

Så det enkleste/lureste er nok bare, å bytte ut morfe-funksjonen, (på logoen/'home-knappen'), med en bilde-link, på mobil-sidene.

(For å si det sånn).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Den nevnte bugen fører til, at man får opp et tomt bilde, når man trykker, på logoen/'home-knappen', på en mobil-skjerm:


Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter