Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 28. oktober 2020

Og enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

CS0120207: Klage/Fwd: Ny, norsk krimserie 🔍

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 28. oktober 2020 kl. 17:48

Til: NRK Hjelp <nrk_hjelp@nrk.no>

Kopi: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>, NRK Lisensavdelinga <NRKLisensavdelingen@nrk.no>, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, NRK <info@nrk.no>, "rana.tingrett" <rana.tingrett@domstol.no>, kringkastingsradet <kringkastingsradet@nrk.no>, nrktv@nrk.no, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>, post <post@finkn.no>, "post@sivilombudsmannen.no" <post@sivilombudsmannen.no>, PFU Pressens faglige utvalg <pfu@presse.no>

Hei,


dere får sende dette til kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen.


Han har tidligere vært redaktør i Dagbladet, og da klagde jeg han inn til PFU.


Og så fortsetter tullet hos NRK.


Jenny Skavlan prata dritt om meg på TV i 2012, (noe jeg ikke har fått erstatning for).


Og dere er vrange, når jeg klager på at nyhetsbrev er bestilt i mitt navn.


Det er deres jobb, å rydde opp i deres kunderegister, mener jeg.


Det hadde kanskje vært en ting, hvis jeg selv hadde bestilt dette nyhetsbrevet, (som noen troll har bestilt i en tulle-versjon av mitt navn).


Men når det er snakk om trolling, så blir det feil, at jeg skal rydde opp, etter trollene, mener jeg.


Det må være NRK sin jobb, (siden at dere lar dere bruke som verktøy for disse trollene sin terror, ved at dere har dårlige/mangelfulle rutiner/systemer).


Jeg ønsker å vite navnet, på det trollet, som har bestilt dette, i mitt navn.


Og jeg ønsker å bli informert om, angående hvilke bedre rutiner, som dere skal skaffe dere, for å hindre at noe lignende skjer igjen, med andre folk/borgere.


Skjerpings!


Erik Ribsskog



lør. 3. okt. 2020 kl. 15:20 skrev NRK Hjelp <nrk_hjelp@nrk.no>:

Hei! Som forklart til deg tidligere:

 

Hvis du ikke ønsker å motta nyhetsbrev eller å være registrert bruker, så kan du slette din brukerkonto.

 

Du har mottatt dette nyhetsbrevet fordi din e-postadresse står som abonnent av det. Ønsker du å melde deg av nyhetsbrevet, kan du gjøre det fra din profil: https://innlogging.nrk.no/

 

Mistenker du at noen andre har opprettet dette, vil vi råde deg til å be om nytt passord fra innloggingssiden og endre passordet til noe bare du selv vet.

 


Vennlig hilsen / Best regards


Informasjonskonsulent

NRK Publikumsservice

Telefon: 23 04 70 00

Epost: info@nrk.no


 

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter