Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 4. desember 2020

Enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Klage/Fwd: Gratulerer med ny strømavtale!

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 4. desember 2020 kl. 05:39

Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>

Kopi: Talkmore Kundesenter <kundesenter@talkmore.no>, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, firmapost@nkom.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>, abuse@telia.com, Telenor Abuse Response Team <abuse@telenor.net>, faktura-telia@telia.no, "post@sivilombudsmannen.no" <post@sivilombudsmannen.no>, postmottak@sd.dep.no, erik.mamelund@no.ey.com

Hei,


dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).


(Jeg har ikke kontaktet disse).


Vennligst rydd opp!


Med hilsen


Erik Ribsskog


PS.


Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke

virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes

jeg).



---------- Forwarded message ---------

Fra: Talkmore <ikke-svar@talkmore.no>

Date: fre. 4. des. 2020 kl. 03:22

Subject: Gratulerer med ny strømavtale!

To: <eribsskog+superHomofil@gmail.com>




Gratulerer med ny strømavtale !

 


Hjertelig velkommen til Talkmore Strøm! Vi kommer til å gjøre vårt aller beste for at du skal trives på alle måter som kunde. Hos oss vil du alltid få en enkel og rimelig strømavtale. Vi garanterer at du får akkurat samme pris som det strømmen koster på strømbørsen til enhver tid. Det eneste som kommer i tillegg er et fast, lavt månedsbeløp på 79,-. Ingen påslag og ingen skjulte kostnader - strøm gjort enklere.

 

Visste du at dersom du blir mobilkunde hos oss så vil månedsprisen på strøm gå ned til 49,-? Bytt i dag, vi hjelper deg gjerne!

 

Dine opplysninger er nå registrert, og vi vil ta oss av alt det praktiske rundt din nye strømavtale. Du vil motta en ny e-post når Talkmore Strøm er på plass i stikkontakten din, om ca. 14 dager - eller senere dersom du har valgt oppstart lenger frem i tid.

 

Adresse: (Sensurert av johncons-blogg) , (Sensurert av johncons-blogg) BEKKESTUA

Mobilnummer: 92140215

E-post: eribsskog+superHomofil@gmail.com

 

Hilsen alle oss i Talkmore :-)

Spørsmål?

 

Med et nytt strømabonnement er det naturlig at noen spørsmål dukker opp. Vi har derfor laget en oversikt over ofte stilte spørsmål. Finner du ikke svaret du leter etter i denne oversikten kan du kontakte oss via dette kontaktskjemaet eller på telefon 91509915 - så vil vi hjelpe deg.


Spørsmål og svar


Dersom du angrer

 

Du har 14 dagers angrerett fra den dagen avtalen ble inngått (se dato i opplysningene overfor). Vil du benytte deg av angreretten kan du fylle ut dette angreskjemaet, og returnere det til oss. Men husk: Hos oss har du uansett ingen bindingstid!


Vilkårene for strøm finner du her


Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter