Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 5. januar 2021

Min tidligere kamerat Frode 'Flode' Kølner har bytta ut hus/bungalow med leilighet i Tønsberg, (antagelig på grunn av at ungene har begynt å forlate redet)

frode leilighet

PS.

Huset/bungalowen, (som jeg aldri besøkte, for jeg ikke har hatt noe særlig kontakt med Frode siden begynnelsen av 90-tallet), hadde ganske bra standard, (må man vel si):

hus bra vedlikeholdt

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=180046408&taid=Share_ad_facebook&fbclid=IwAR2bqbPIO4PtoE2wxh3i4rthZUHlws-0zX8W5Eigc_HMgQU852NQwYHZr_k

PS 2.

Dette må vel kalles luksus:

dette må vel kalles luksus

(Samme link som overfor).

PS 3.

Her satt muligens kona og skravla med venninner, mens Frode satt og så på TV i den andre sofagruppen:

her satt kona og prata

(Samme link som overfor).

PS 4.

Det kan virke som at Frode hadde sin egen 'man-cave', hvor han gjemte seg for kona og sønnene, (som okkuperte stor-stua):

frode hadde sin egen tv stue

(Samme link som overfor).

PS 5.

Såvidt meg bekjent, så har Frode to sønner.

Og hvis de brukte et av de fem soverommene som TV-stue, (enten for Frode eller sønnene).

Så hadde de fire soverom igjen.

Det er mulig at de hadde et gjesterom.

Eller at Frode og kona hadde hvert sitt soverom.

(Noe sånt).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 6.

Frode og kona samla på vaskepulver fra alle land i verden, (for å skøye litt), derfor fikk de god bruk for det gamle kjøkkenet:

gjenbruk av kjøkken

(Samme link som overfor).

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter