Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 10. februar 2021

Enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Klage/Fwd: Jobben din er registrert: Trenger hjelp til webdesign
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 10. februar 2021 kl. 12:02
Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>
Kopi: info@e.mittanbud.no, PFU Pressens faglige utvalg <pfu@presse.no>, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>, schibsted <schibsted@schibsted.no>, privacy@schibsted.com, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Mittanbud <info@e.mittanbud.no>
Date: tir. 9. feb. 2021 kl. 23:33
Subject: Jobben din er registrert: Trenger hjelp til webdesign
To: <eribsskog+slurp@gmail.com>


 
Mittanbud
 
 

 
Shadow
 
Din jobb er registrert
 
Herlig, da er jobben registrert hos oss 👍 Vi tar nå en titt på det du har skrevet. Dette går vanligvis raskt, og så fort jobben er godkjent hører du fra oss og vi sender jobben til bedriftene.

 
Se eller endre jobben
 
Ditt brukernavn: eribsskog+slurp@gmail.com

 
Denne eposten inneholder lenker med pålogging til din brukerkonto på Mittanbud og må ikke deles eller videresendes til andre.

 

 
Trenger du hjelp?
Du når oss på 22 00 09 30 eller info@mittanbud.no

 
Logg inn
 
Mittanbud er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB,
Hagegata 22, 0653 Oslo · 22 00 09 30 · info@mittanbud.no

 
Jobb id: 2832081

 
Åpne mailen i nettleseren | Instillinger for e-post

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter