Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 15. februar 2021

Og enda enda enda enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Klage/Fwd: Siste nytt fra LO
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 15. februar 2021 kl. 02:19
Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>
Kopi: LO <LO@communicatoremail.com>, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, bjorn.kolby@lo.no, LO Postkasse LO <lo@lo.no>, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: LO Norge <LO@communicatoremail.com>
Date: fre. 11. des. 2020 kl. 12:02
Subject: Siste nytt fra LO
To: <eribsskog+cc@gmail.com>


Nyhetsbrev fra LO Norge Nyhetsbrev fra Landsorganisasjonen i Norge Åpne i nettleser
Regjeringen forsinker rettferdig pensjon
1 million nordmenn har ikke pensjon fra første krone. Regjeringen har fått et utvalg til å regne på en løsning som vil gi mange med privat tjenestepensjon dårligere pensjon.
Les mer her cta pil
Se opp for denne sykepengerfella!
For å få sykepenger må du minst være 20 % sykemeldt. Men hva skal til for å være 20 % sykmeldt?
Les mer her cta pil
Lønnstyveri må straffes på samme måte som vanlig tyveri
Regjeringen foreslår nå å gjøre lønnstyveri straffbart. – Vi er glade for å ha fått gjennomslag. Men jeg skjønner ikke hvorfor regjeringa vil gjøre det mindre straffbart med lønnstyveri enn andre typer tyveri.
Les mer her cta pil
Nei til mer profitt i helsevesenet
LO har sendt høringssvar på regjeringens forslag om å innføre en godkjenningsmodell for fritt brukervalg i helse- og omsorgstjenesteloven.
Les mer her cta pil
Tariffavtalt innsynsrett - GDPR ingen hindring!
Tillitsvalgte opplever å ikke få innsyn i individuelle lønnsavtaler, ut over egne medlemmer. En slik nektelse vil ofte være i strid med tariffavtalt innsynsrett, men arbeidsgiver bruker GDPR som begrunnelse for å nekte.
Les mer her cta pil
LONorge-logo-skjerm-rgb.png
Landsorganisasjonen i Norge (LO) er Norges største lønnstakerorganisasjon. Over 950 000 medlemmer er organisert i en rekke fagforbund som er tilsluttet LO. LOs forbund organiserer arbeidstakere både innen privat og offentlig sektor, og innen alle bransjer og yrker.
Les mer her cta pil
Denne e-posten er sendt til deg da du har akseptert å motta nyhetsbrev fra LO. Ønsker du ikke å motta flere slike e-poster framover kan du avregistrere deg her.
Følg oss
Facebook Twitter Instagram Youtube
Ledige stillinger

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter