Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 22. mars 2021

Er ikke dette min tidligere klassekamerat Erland Borgen tro, (selv om han hadde mer hår før)

erland borgen hm

https://www.svelviksposten.no/jubler-for-helt-ny-utbedrings-mulighet-det-skal-bli-bra/s/5-74-106609?&session=f369124a-7edc-4f82-905b-f061cd1026b2

PS.

Artikkelen overfor, er bak betalingsmur, og A-pressen mener visst, at jeg har kjøpt for mange prøve-tilbud, (de siste månedene/årene), så jeg får visst ikke lov til, å kjøpe et nytt prøvetilbud, for tida.

(For å si det sånn).

Men jeg lurer på om den artikkelen, er noe, om Berger småbåthavn.

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er en lignende artikkel, fra i fjor:

mer om erland borgen

https://www.dagsavisen.no/fremtiden/nyheter/2020/04/24/et-steg-naermere-gjestehavn-med-plass-til-opp-mot-100-bater/#16163872138841&{"sender":"offer-0-GRzqw","displayMode":"modal","recipient":"opener","event":"loaded","params":{"width":735,"height":0,"iframeId":"offer-0-GRzqw"}}

PS 3.

Min far, (og hans samboer Haldis Humblen), leide forresten båtplass, fra min tremenning Øystein 'Adoptert fra Korea' Andersen og dem.

(På Sand, som Øystein sin adoptivmor Reidun, (min fars kusine), sa.

Selv om noen kanskje mener, at den eiendommen, (som visst heter Ulvika), lå på Bergeråsen, (for huset dems ligger liksom nederst i Havnehagen, (etter det huset som tidligere var eiet av Solveig 'Teskjekjærringa/Theodorsa' Theodorsen)).

Sjølve Ulvika, (en fellesareal/friområde-sandstrand), lå ihvertfall på Berger/Bergeråsen, (og ikke på Sand), for å si det sånn.

Men Øystein og dem har også et 'svaberg-strøk', hvor de leier/leide ut båtplasser.

Nærmere Sand, (på motsatt side av Ulvikfjellet fra den nevnte sandstranden).

For å si det sånn).

Så vi hadde ikke båt, nede i Bergerbukta, (hvor Erland Borgen driver og styrer).

Men min klassekamerat Carl Fredrik Fallan og dem hadde båt der, (en liten jolle nærmest, med en 9.9 hesters påhengsmotor vel).

(Og min klassekamerat Espen Melheim og dem hadde også en slags jolle/småbåt, (uten påhengsmotor), der.

Husker jeg).

Og Carl fortalte en gang, (muligens på vei hjem fra en idrettsdag, som pleide å være, på/ved Bergerbanen).

At det var mye styr, med dugnader osv., når man hadde båt, i Bergerbukta.

Og ordet 'dugnad', var det vel aldri noen som nevnte, da jeg bodde i Larvik, (hos min mor), fra 1973 til 1979. 

(Sånn som jeg husker det).

Så det var et nytt ord for meg, (må jeg si).

Men jeg skjønte fra Carl, at da var det noen 'idioter', som ba deg om å gjøre masse stressende arbeidsoppgaver, som ingen av dere egentlig hadde noe greie på.

(For å si det sånn).

Så det med å ha båt i Bergerbukta, virka litt svett, for meg.

(Må jeg si).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter