Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 21. juli 2021

Og enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Klage/Fwd: Vi savner deg som medlem!
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 21. juli 2021 kl. 14:21
Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>
Kopi: Norsk cøliakiforening <post@ncf.no>, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, tr@forbrukertilsynet.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Norsk cøliakiforening <post@ncf.no>
Date: tor. 6. mai 2021 kl. 08:02
Subject: Vi savner deg som medlem!
To: Erik Løvenbalk Ribsskog <eribsskog@gmail.com>


Bli medlem- sammen er vi sterkere!

Hvis du ikke kan lese denne e-posten, klikk her.

Nettside | | Facebook | Instagram
Vi savner deg!

Vi savner deg som medlem i Norsk cøliakiforening, og ønsker å tilby deg et verdifullt årsmedlemskap til en rabattert pris på 299,- første året inkludert en gratis digital samtale med ernæringsrådgiver.

Norsk cøliakiforening kan glede med en nylansert medlemsapp og storsatsning på nettkurs for å heve kompetansen hos yrkesgrupper om glutenfri mat. Som medlem i Norsk cøliakiforening bidrar du med å støtte det viktige arbeidet, noe som kommer alle medlemmer til gode.

For rabattert årsmedlemskap til 299,- meld deg inn i Norsk cøliakiforening innen 10.05.2021
Bli medlem

Gratis samtale med ernæringsrådgiver

Når glutenfri mat er medisin kan det å få kostholdsveiledning være til stor hjelp.

Som et nytt tilbud i Norsk cøliakiforening får medlemmer nå mulighet til å booke en personlig samtale med ernæringsrådgiver helt gratis. Samtalen vil være digital, og du kan spørre om alt fra tips til baking, middag og matpakker, til hvordan leve et sunt glutenfritt kosthold. Ernæringsrådgiver i Norsk cøliakiforening har lang erfaring med glutenintoleranse og glutenfritt kosthold.
Bli medlem

Nylansert medlemsapp!

Endelig kan vi dele den gledelige nyheten om at Norsk cøliakiforening har lansert en medlemsapp!

Appen gir oversikt over spisesteder med tilbud av glutenfri mat, tilgang på glutenfrie oppskrifter og mulighet til å lese medlemsmagasinet glutenFRI digitalt. Appen kan også være til hjelp i dagligvareforretningen, på reise eller på farten. Medlemskort og medlemsfordeler er også lett tilgjengelig.

Bli medlem


Kompetanseheving på agendaen!

Norsk cøliakiforening arrangerer gratis nettkurs for nydiagnostiserte og yrkesgrupper helt gratis!

Kunnskap hos yrkesgrupper sikrer et godt og trygt glutenfritt mattilbud for personer med glutenintoleranse i barnehage, på skole, institusjoner og spisesteder. I tillegg bidrar nettkurs for helsesykepleiere med å spre kunnskap om symptomer og diagnostisering hos barn og unge, som gjøre at flere diagnostiseres i tidlig alder. Gratis nettkurs gjøre kompetanseheving i samfunnet enklere.
Bli medlem
Klikk her for å avregistrere nyhetsbrev

Send epost til post@ncf.no drsom du ikke ønsker å bli kontaktet av Norsk cøliakiforening igjen

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter