Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 24. september 2021

Og enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Klage/Fwd: Tilbakemelding på din tekst
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 24. september 2021 kl. 21:02
Til: Forfatterskolen <post@forfatterskolen.no>
Kopi: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, tr@forbrukertilsynet.no, post <post@finkn.no>, sfovpost@statsforvalteren.no, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>
Hei,

dere må prøve å finne ut hva som har skjedd her.

(For jeg har ikke kontaktet dere).

Og så har jeg også rett til, (mener jeg), å få vite, hva dere akter å foreta dere, for å forhindre, at noe lignende skjer, med andre 'Hvermansen-folk', i fremtida.

Med hilsen

Erik Ribsskog


fre. 4. jun. 2021 kl. 10:25 skrev Forfatterskolen <post@forfatterskolen.no>:
Hei,

Vi bekrefter at det ble sendt inn et manus til gratis vurdering via våre websider i mars fra e-postadressen eribsskog+25077030568@gmail.com. Gi oss beskjed om det er noe vi kan bistå med.

Beste hilsen,
Ane
Administrativ leder

4. jun. 2021 kl. 09:47 skrev Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>:

Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Forfatterskolen <postmail@forfatterskolen.no>
Date: fre. 5. mar. 2021 kl. 11:21
Subject: Tilbakemelding på din tekst
To: <eribsskog+250770(Sensurert av johncons-blogg)@gmail.com>



















Hei 


takk for at vi fikk lese teksten din! Nå kan du gi deg selv en klapp på skulderen – du har tatt et viktig steg på veien mot å bli forfatter. En konstruktiv tilbakemelding kan gi deg en følelse av at teksten lever, samtidig som du blir inspirert til å forbedre den. Å være forfatter handler minst like mye om å skrive om (redigere) som å skrive.


Spent? Her er vår tilbakemelding til deg:


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Dette var en festlig tekst!


Jeg liker den repetitive stilen, gjentakelsene og, til min egen overraskelse, koste jeg meg med parantesene. Selv om jeg, for lesbarhetens skyld, ville spart meg parantes i parantes og kanskje kutta et par av de rene parantesene. Men det funker langt på vei bra, det er tørt og morsomt og jeg blir nysgjerrig på hvem denne hovedpersonen er. Det er godt jobba!


Jeg har noen innspill til ting som kan bidra til å gjøre en god tekst enda bedre. Siden fortelleren er såpass gammel som vedkommende må være for å ha jobba i det tidsrommet den oppgir, ville jeg droppa flesteparten av «for å si det sånn», samt «av en eller annen grunn». Det gir inntrykk av en yngre hovedperson, eller en veldig usikker hovedperson. Og selv om det siste godt kan være tilfelle, er fem ganger på en halv side for mye, spesielt om det skulle være en signaturreplikk.


Jeg syns dette er en veldig spennende åpning. Du sier dette er en selvbiografi og det kan godt være tilfelle. Men det artige med skriving, er at i det øyeblikket livet blir skrift, så skjer det noe. Jeget opphører å være ditt eget og blir et tekstlig jeg. Og når jeg leser om din hovedperson, tenker jeg på den som en litterær karakter.


Du har en svært karakteristisk hovedperson, og du underbygger karakteren med fine, konkrete nedslag i historien dens. Som med irc, Rimi, faks, etc. For meg som leser fremstår det svært troverdig. Samtidig, om dette er en tekst du ønsker å skrive videre på, vil jeg tenke at neste skritt, er å plassere denne personen. Hva er rundt vedkommende? Hvor bor den? Har den noen venner? Hva spiser den til frokost? Sånne ting gjelder også om du skriver om deg selv. Dette er ting som vil gjøre seg gjeldende for deg som forfatter, hva skal skje? Det kan godt være ingenting, men da skal du være god. Og leseren kan uansett ta seg til å lengte etter at denne fine, rare skruen skal få bryne seg på omverdenen.


Dette likte jeg skikkelig godt! Håper jeg får lese mer av deg og lykke til med videre skriving!


 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hvordan var det å få denne tilbakemeldingen?


Vi håper og tror du får nytte av den. Ingen manus vil nå sitt absolutte potensial uten et friskt blikk og konkrete innspill til forbedringer. I vårt unike gratissystem – Pilotleser – gjør vi nettopp dette. Det er åpent for deg også – bare å gå inn og registrere seg. Her kan du finne gode pilotlesere til manuset ditt, testlese manus (hvis du ønsker), jobbe med og lagre manuset ditt som en profesjonell.


Vi vet at det er mulig å lykkes med skrivedrømmen, ettersom vi har hjulpet flere elever med å bli utgitt på de store forlagene. Her kan du se selv stjernelaget som vi er så stolte av: Våre utgitte elever.


Er du den neste forfatteren vår?


I så fall: Ikke nøl med å sende oss manuset ditt, det er slik du kommer videre. Vi bruker kun profesjonelle, erfarne redaktører som alle blir drillet i å gi tilbakemeldinger som kan brukes til noe. Du får kommentarer på hva som er bra, og hvorfor det er bra, hva du bør utvikle videre og hvorfor dette er viktig. Tilbakemeldingen vil være grundig og konkret – med oppklarende kommentarer i margen.


Klar? Her kan du laste opp manuset ditt, helt uten kostnad, og se hva prisen blir:


Sjekk prisen her


Kinderegget du trenger


Vi har også kurs innenfor de fleste sjangre, der du lærer det viktigste om skrivehåndverket, får profesjonell tilbakemelding på teksten din, er med på inspirerende nettmøter med landets største forfattere og redaktører, og møter andre skriveivrige. Til våren kommer vi med et nytt og spennende romankurs, med blant annet Trude Marstein og Helene Uri som lærere, og "Skriv ditt liv"-kurs med Kjersti Wold. 1. februar starter vi også det populære ÅRSKURSET vårt, der du får muligheten til å skrive manuset ditt på ett år – sammen med oss. Til høsten blir det blant annet novellekurs med Rolf Enger. Her kan du lese mer om de ulike kursene:


Forfatterskolens kurs


En gedigen bonus er Forfatterskolens skriveforum, et lukket forum som er eksklusivt for skolens elever, med et inspirerende og støttende miljø som har hjulpet flere elever med å realisere skrivedrømmen. Vi har plass til deg også :-)


Interessert? Send oss en mail, da vel! Her treffer du oss aller enklest: post@forfatterskolen.no


Følg oss gjerne også på Facebook og/eller Instagram også. Der legger vi ut spennende tilbud, inspirerende skrivetips og nyttige gratiskurs.


Heng med oss videre – vi vil gjerne hjelpe deg med å realisere skrivedrømmen!


Entusiastisk hilsen,


Kristine S. Henningsen 


Rektor, Forfatterskolen


post@forfatterskolen.no


+ 47 411 23 555


 





Trykk her for å bekrefte at du har lest meldingen

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter