Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 28. november 2021

Her kan man se at min lillesøster Pia snart blir en gammal kjærring på femti, (som de sier). Tida flyr

snart gammal kjærring

PS.

Som jeg har blogget om tidligere.

Så ble jeg dratt med, (sammen med min lillesøster Pia og min yngre stesøster Christell), av min far og hans samboer Haldis.

På bryllup, i Danmark, på midten av 80-tallet.

Det var Christell sin cirka ti år eldre halvbror Viggo Snoghøj, som skulle gifte seg, (med ei dansk flyvertinne ved navn Greta f. Skou), i Køge.

Og i kombinasjon med bryllupet, så ble det også avholdt en annen fest.

Greta sin far fylte nemlig 50.

Og stort sett alle bursdag-sangene, (som det var mange av), inneholdt noe tekst, om at han faren til Greta, nå hadde blitt gammel.

Så grensen for å være gammel, er visst 50 år, ble jeg/vi innprentet, i denne bryllups/bursdag-festen, da.

(For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Som jeg vel har blogget om tidligere.

Så fyller min stesøster Christell 50, neste år.

Og Christell og Pia bodde sammen, (og delte rom/seng), i mange år, på 80-tallet, (de bodde hos min fars samboer Haldis).

Og de hadde konfirmasjons-selskap sammen, (for Pia strøyk på skole-prøven, (eller noe lignende), og måtte vente et år, på å begynne på skolen, og havnet derfor etterhvert i samme klasse som Christell, selv om Christell er født året etter), i forsamlingslokalet Snippen, (på Sand), i Strømm, (som en gang i tida var en kommune, som lå langs den vestre sida av Drammensfjorden).

Og siden at Pia fyller 50 i desember.

Og Christell fyller 50 i november, (neste år).

Så fyller de tilsammen 100, til våren en gang, (må det vel bli).

Så kanskje de skal ha 100 års-lag sammen, på Snippen, (hvor de hadde konfirmasjons-selskap sammen, på 80-tallet), har jeg tenkt.

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter