Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 18. desember 2021

Da jeg flytta tilbake til Norge, høsten 2014, (etter ti år i England), så skulle jeg ut og feire, at jeg hadde fått meg hybel, (jeg måtte flykte fra England, grunnet tull/terror fra britiske myndigheter). Og da dro jeg til min yngre halvbror Axel, (og meg), sitt tidligere stamsted Studenten, (etter å ha blitt nekta, (av en svensk dørvakt), å komme inn på Fisk og Vilt, av tulle-grunner, (og det var også noe lignende, med noen pakistanske dørvakter, (som ville at jeg skulle betale for to personer), på Cafe Sjakk Matt)). Og da hadde Studenten blitt til Hard Rock Cafe, og de hadde en svær neger i døra. Og han negeren nekta meg å komme inn, (på grunn av tulle-grunner, må jeg si). Så at det stedet har slitt med økonomien, er ikke noe rart, (vil jeg si). De ville visst ikke ha kunder, (kunne det virke som). Noe sånt

ti år i england

https://johncons.angelfire.com/arkiv.html

PS 2.

Det er mulig, at denne byturen, (fra blogg-overskriften), var dagen før jeg skulle på visning.

(Og ikke etter at jeg hadde fått hybelen).

Jeg var litt stressa/traumatisert, fra terroren, (må jeg kalle det), i England.

Og jeg tenkte vel, at jeg kanskje ville være mer 'laid back', på visningen, hvis jeg tok meg et par halvlitere, (og liksom fikk koblet av litt, (siden at jeg bodde på ti manns-rom, (var det vel), på Anker Apartment).

(Jeg var ikke vant til å være, i den situasjonen, at jeg ikke hadde noe sted å bo, (i Oslo).

For å si det sånn).

Og det var vel også greit, å ikke bare henge, i resepsjons-området, på Anker Apartment, hele tida.

(Det var greit å få litt avkobling, fra dette litt 'svette' stedet også.

Må man vel si.

Og jeg hadde jo bodd, i Oslo, fra 1989 til 2004.

Så jeg hadde vært på hundre byturer før, liksom.

Så å bare sitte i lobby-området, på Anker Apartment, (som en turist, fra en annen verdensdel), ville ha blitt litt rart, det og.

Må man vel si).

Så sånn er vel det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Det var også sånn. 

At en av nettene, på Anker Apartment.

Så ble jeg vekket, av en sikkerhetsvakt.

(Fra Asia/det fjerne Østen.

Var han vel).

Han mente at jeg hadde bestilt pizza.

(Dette kan muligens ha vært noe med 'trolle-nettverket' Kiwi Farms.

Som samarbeider om å trolle mot meg, (og mange andre), virker det som.

Noe sånt).

Og sikkerhetsvakten dro meg ut av senga, og ut på gangen.

Og der stod det et veldig shady pizza-bud, (muligens en albaner), med noen pizza-esker.

Så det var kanskje på grunn av dette, at jeg trengte å ta meg, et par halvlitere, (og komme litt bort, fra Anker Apartment, (som var det eneste stedet jeg hadde råd til å bo, de første dagene i Norge)).

(Noe sånt).

Så sånn var vel det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter