Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 2. april 2022

Jeg sendte en e-post til American Express

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Søknaden din kunne ikke innvilges
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 2. april 2022 kl. 13:35
Til: americanexpress@welcome.aexp.com
Kopi: database@no.experian.com, postkasse@datatilsynet.no, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, tr@forbrukertilsynet.no, post <post@finkn.no>, sfovpost@statsforvalteren.no, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>
Hei,

problemet er at det er noen nett-troll, som bestiller masse 'dritt', i mitt navn, (eller i tulle-versjoner av mitt navn), på nettet, fra firmaer med dårlige rutiner.

Og jeg klager til Datatilsynet (og firmaene) på dette, men det er ikke alltid de klarer å fange opp alle troll-angrepene.

Erik Ribsskog


lør. 2. apr. 2022 kl. 13:25 skrev American Express <AmericanExpress@welcome.aexp.com>:
 

Søknaden din kunne ikke innvilges

 

 



 

 

 

 

 

Reference Number: 2022092 69 00018 NOK

 

American Express Card

 

 

 

Takk for din American Express kortsøknad.

 

 

Etter nøye vurdering må vi dessverre informere deg om at søknaden din ikke er godkjent.

Opplysningene du oppga i søknadsskjemaet kombinert med data fra vårt autoriserte kredittopplysningsfirma oppfyller dessverre ikke våre minimumskrav. Det var spesielt informasjonen i kredittopplysningen som påvirket beslutningen vår. (Se kontaktopplysninger til kredittopplysningsfirma nedenfor).

 

Selv om søknaden din ikke ble godkjent denne gang, setter vi pris på din interesse for American Express. Hvis du har spørsmål om opplysningene fra kredittopplysningsfirmaet, vennligst kontakt byrået direkte.

Experian Norge

www.experian.no

 

Hvis du har ytterligere spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice på telefon 240 55 263, mandag til fredag, fra klokken 08.00 til 20.00.

 

Med vennlig hilsen

AMERICAN EXPRESS

 

Kontakt oss

Personvernerklæring

 

Denne e-postmeldingen ble sendt til eribsskog@gmail.com. Hvis du har fått denne e-postmeldingen til en annen adresse, er meldingen videresendt. Hvis du ønsker informasjon om hvordan vi innsamler, beskytter og bruker personopplysningene dine kan du gå til American Express' Personvernerklæring.

 

American Express Europe S.A. er et aksjeselskap stiftet i Spania med finansielt skatteidentifikasjonsnummer A-82628041, foretaksadresse på Avenida Partenón 12-14, 28042, Madrid, Spania og er autorisert av Banco de España i Spania.

 

Copyright © 2022 American Express Company. Med enerett.

 

NORNOGAPDEC0001

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter