Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 12. april 2022

Og enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
RiksTV - 30292363
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 12. april 2022 kl. 12:07
Til: kundeoppfolging@rikstv.no
Kopi: postkasse@datatilsynet.no, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, tr@forbrukertilsynet.no, post <post@finkn.no>, sfovpost@statsforvalteren.no, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, post@rikstv.no, webmaster@rikstv.no, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>, rikstv_flerekundeforhold_web@incontactemail.eu, kundeservice@rikstv.no
Hei,

dere må prøve å finne ut hva som har skjedd her.

(For jeg har ikke kontaktet dere).

Og så har jeg også rett til, (mener jeg), å få vite, hva dere akter å foreta dere, for å forhindre, at noe lignende skjer, med andre 'Hvermansen-folk', i fremtida.

Med hilsen

Erik Ribsskog


fre. 3. des. 2021 kl. 12:53 skrev <kundeoppfolging@rikstv.no>:
Hei, Erik.  
 
Viser til henvendelse angående kundenummer 30292363 hvor du har blitt utsatt for ID tyveri. 
 
Vi har dessverre ingen mulighet til å vite hvem som har bestilt dette når de har benyttet din kontaktinformasjon. Det er åpenbart at dette er noen som har tilgang til dine opplysninger. Vi anbefaler at du anmelder saken, så er det opp til polititet å eventuelt etterforske saken, og finne ut av hvem som benytter din identitet.
 
Vi har registrert i vårt system at du er utsatt for ID tyveri, og skulle det komme inn en ny bestilling med din informasjon vil denne bli stoppet av oss. Utover det er det ikke mer vi kan gjøre. 
 
Kundeoppfølging har overtatt saken din, vi er en overordnet avdeling. Har du flere spørsmål kan du svare på denne e-posten, da vil svaret komme direkte til oss. 
 
 
Med vennlig hilsen 
Sandra 
Ansvarlig for kundeoppfølging RiksTV AS 
Telefon: 210 10 210 
www.rikstv.no/kontakt 
 
Web: rikstv.no| www.rikstv.no/blogg | facebook.com/rikstv | twitter: @rikstv 
 
Denne e-post og informasjonen den inneholder er konfidensiell og ment kun for den korrekte adressaten. 
This e-mail and the information it contains is confidential and intended only for the right addressee. 

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter