Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 19. november 2022

Jeg sendte en e-post til Eian Advokatfirma

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Æreskrenkelser fra Thomas Seltzer/Fwd: Seltzer nevner deg i boka si
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 19. november 2022 kl. 20:51
Til: eian@eianadvokat.no
Kopi: oktober@oktober.no, ingeri.engelstad@oktober.no, geir.gulliksen@oktober.no, post@advokatforeningen.no, sfovpost@statsforvalteren.no, PFU Pressens faglige utvalg <pfu@presse.no>, emb.washington@mfa.no, Akademikerforbundet <post@akademikerforbundet.no>, Politikk Høyre <politikk@hoyre.no>, postmottak@sivilombudet.no, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, postkasse@datatilsynet.no, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, tr@forbrukertilsynet.no, post <post@finkn.no>, abuse@telia.com, Phso Enquiries <phso.enquiries@ombudsman.org.uk>, info@transparency.org.uk, mail@retshjaelpen.dk, calmquist@eurojuris.no, kringkastingsradet <kringkastingsradet@nrk.no>, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>
Hei,

noen tipset/mobbet meg anonymt (se videresendt mail) om at Thomas Seltzer har skrevet om meg, i sin bok.

Og jeg har vært på Nasjonalbiblioteket og sjekka ut dette.

(Se vedlegg).

Og det var blant annet en del æreskrenkelser, som Seltzer har skrevet om meg.

Og det må det vel gå an å kreve erstatning for, skulle men vel tro.

Seltzer prata også dritt om meg, på NRK sitt TV-program Tweet 4 Tweet i 2012.

Så han er mer eller mindre besatt av meg (og min blogg, og mine memoar-bøker og min tidligere nettbutikk osv.) kan det virke som.

Og programleder Jenny Skavlan bidro med mer åndssvakt pisspreik.

Og NRK nektet å sende meg erstatning (selv om deres jurister visst hadde anbefalt dem å gjøre det).

Thomas Seltzer har også sagt i et TV-program med Jenny Skavlan sin onkel Freddy Skavlan, at han er som en åtte-åring mentalt.

Så det er kanskje sånn at det er forlaget Oktober som man burde klage til (og at Seltzer burde vært umyndiggjort).

(Noe sånt).

Dette må jeg klage på.

Skjerpings!

Erik Ribsskog

PS.

Dere har ikke svart på mine mailer, siden at jeg var på møte med advokat-vakt, hos Sandvika Frivillig-senter, for X antall uker siden.

Så det må jeg også klage på.

Skjerpings!


---------- Forwarded message ---------
Fra: <leier08.raster@icloud.com>
Date: tor. 10. nov. 2022 kl. 20:25
Subject: Seltzer nevner deg i boka si
To: <eribsskog@gmail.com>


Hei.
Hvis man søker, på "Erik Ribsskog», 
på nb.no, så dukker boka til Selters opp! 
Han har visst en heng-opp på deg.
Sola skinner over Byglandsfjorden.
Hilsen Gribben Arne 

IMG_20221118_153532.jpg
2248K

PS.

Her er vedlegget:

IMG_20221118_153532

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter