Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 3. november 2022

Og enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Kansellert kundeforhold
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 3. november 2022 kl. 21:02
Til: kundeservice@allente.no
Kopi: postkasse@datatilsynet.no, kunde.info@informasjon.canaldigital.no, kundeservice@allente.no, maja.wikman.ulrich@allente.tv, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>, partner.norway@nentgroup.com, Telenor Abuse Response Team <abuse@telenor.net>, "inger.lise.blyverket" <inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no>, tr@forbrukertilsynet.no, post <post@finkn.no>, sfovpost@statsforvalteren.no, abuse@telia.com, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, NKOM <firmapost@nkom.no>, postmottak@sd.dep.no, Matthew.Hooper@nentgroup.com, Post <post@brukerklagenemnda.no>, eian@eianadvokat.no
Hei,

dette med personnummer har man visst ganske nylig bestemt, at skal være sensitivt.

Men jeg har sett på mitt gamle studiebevis fra HiO IU (blant annet) fra 2002, og der står det personnummer.

Så det er nok ganske vanlig, at personnummer står her og der på nettet.

(Hvis jeg skulle tippe).

Det blir litt tafatt, når dere skylder på dette, synes jeg.

Dette må jeg klage på.

Jeg vil gjerne ha svar fra en overordnet om dette.

(Jeg ønsker å vite navnet, på det nett-trollet, som har bestilt dette, i mitt navn.

Og jeg ønsker å bli informert angående, hva dere akter å foreta dere, for å hindre at noe lignende skjer igjen).

Skjerpings!

Erik Ribsskog


man. 28. feb. 2022 kl. 10:49 skrev <kundeservice@allente.no>:
Hei igjen Erik.

Jeg forstår din frustrasjon over at slike ting kan skje, og at du også gjerne vil vite litt mer om prosessen rundt hvordan et kundeforhold kan opprettes via hjemmesiden vår www.allente.no

For at man skal kunne legge inn en bestilling via vår hjemmeside må man oppgi personalia og personnummer slik at vi kan ta også en kredittsjekk.
Denne muligheten kan sperres fra kunde sin side, og oppheves når nødvendig. Det kan brukes som et forebyggende tiltak mot id tyveri.



Så i ditt tilfelle er det da noen som har fått tak i ditt fødselsnummer og tastet inn dette i tillegg til dine personopplysninger.

Legger ved noen tips her til hva du kan gjør hvis du mistenker id- tyveri:

Hvis noen misbruker identiteten din bør du: 

Anmelde ID-tyveriet til politiet (les mer om dette på politiet.no)

Ta kontakt med alle virksomheter du har et kundeforhold til og som har personopplysninger om deg. Det kan være forsikring- eller kredittkortselskap, banker eller andre virksomheter. Fortell dem at du er utsatt for ID-tyveri for å sjekke om de har blitt kontaktet av ID-tyven og be dem være på vakt mot falske henvendelser.

Reager umiddelbart dersom du mottar informasjon om at det er opprettet en ny konto i ditt navn eller at dispensasjons- eller brukerrettigheter for kontoer er endret.

Steng umiddelbart kontoer som har blitt utsatt for uautoriserte disposisjoner, og be om skriftlig bekreftelse på at kontoen er stengt.

Sørg for å si ifra om transaksjoner du ikke kjenner til kreditt- eller kortselskap med engang du oppdager dem. 

Følg nøye med på postgangen din. Dersom du har mistanke om at noen kan ha endret adressen din må du ta kontakt med Posten umiddelbart.

Be om frivillig sperring av kreditt hos kredittopplysningsbyråene. De fleste som yter kreditt vil kredittvurdere deg gjennom et slikt byrå. Ved å legge inn en frivillig sperre mot kredittvurdering hos slike selskaper vil du kunne hindre at uvedkommende får kreditt i ditt navn.


Vi har per i dag ikke noen andre tiltak enn at man må bruke personnummer i tillegg til personopplysninger for å bestille et abonnement hos oss,
Det skal i seg selv være godt nok tiltak for at ikke hvem som helst skal kunne opprette et abonnement hos oss i andre personers navn.

Med vennlig hilsen
Jeanette
Allente kundeservice
91506070 


From: eribsskog@gmail.com

To: kundeservice@allente.no

Date: 2022-02-26T17:23:49Z

Subject: Kansellert kundeforhold

Hei,

dere må prøve å finne ut hva som har skjedd her.

(For jeg har ikke kontaktet dere).

Og så har jeg også rett til, (mener jeg), å få vite, hva dere akter å foreta dere, for å forhindre, at noe lignende skjer, med andre 'Hvermansen-folk', i fremtida.

Med hilsen

Erik Ribsskog


tir. 9. nov. 2021 kl. 13:31 skrev <kundeservice@allente.no>:
Hei Erik!

Fikk din sak oversendt, og sender deg en mail for å bekrefte at vi har kansellert hele kundeforholdet.
Det ble opprettet via hjemmesiden vår www.allente.no
Her må man legge inn fullt personnummer for å få bestilt abonnement.

Hele kundeforholdet er slettet, og all kundeinformasjon som var lagt inn hos oss er nå anonymisert.

Mvh
Jeanette
Allente kundeservice
www.allente.no

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter