Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 31. desember 2022

Min yngre halvbror Axel gikk på Bogstadveien Spesialskole, i mange år, på 80/90-tallet. Og den typiske spesialskole-eleven hadde sosiale og emosjonelle vansker, generelle læreproblemer eller utviklingshemming. Når det gjelder Axel, så vet jeg ikke nøyaktig hva hans problem var, men den katolske klosterskolen (St. Sunniva) som han gikk på (i Akersveien) hadde visst problemer med å lære Axel å lese og skrive (eller noe lignende)

spesialskole 2

https://snl.no/spesialskole

PS.

Så spesialskoler var for slemme ungdomskriminelle ('bøllefrø') som ikke brydde seg om skolen.

Og de var også for 'dumminger'/tilbakestående, som ikke klarte å holde følge.

Og de var også muligens for homser, som ikke klarte å konsentrere seg, på grunn av emosjonelle problemer.

(Min eks Laila Johansen fra Skøyen, lurte på om Axel var 'litt sånn', da jeg fortalte henne at han gikk på Bogstadveien Spesialskole.

For skolen til Axel lå et steinkast unna Laila Johansen sin tidligere skole, på Majorstua.

Som hu av en eller annen grunn ønsket å vise meg.

Husker jeg).

Og jeg husker at Axel sa (på begynnelsen av 90-tallet) at en i klassen hans, hadde vannhode.

Og hans far Arne Thomassen sa, at Axel hadde MBD.

Eller om det var Mette Holter (Axel sin stemor) som sa dette.

Det var ihvertfall sånn, at Arne og Mette, ikke var helt enige om, hva som feilte Axel.

(Husker jeg).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter