Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 8. februar 2023

Ole Lønseth (som er faren til en av de Svelvik-guttene, som dro meg med på språkreise til Weymouth, sommeren 1986) ble visst forlatt av sin familie, i forbindelse med at de emigrerte til Amerika


https://www.svelviksposten.no/soga-om-midtbanespiller-ole-lonseth-77/f/5-74-162619

PS.

Det var meningen at Ole Lønseth også skulle emigrerte til USA (når han var ferdig med realskolen) men han/de turte ikke, på grunn av Vietnam-krigen:


(Samme link som overfor).

PS 2.

Det var forresten sånn.

(Mens jeg bodde i Liverpool sentrum.

Hvor jeg bodde fra 2006 til 2011).

At Ole Lønseth (som jobbet på Svelvik ungdomsskole, i bortimot hele sitt voksne liv) klarte å finne mitt niende klasse-vitnemål (og mine karakterer fra sjuende og åttende klasse).

Men han klarte ikke å finne ut, hvor mye fravær jeg hadde, i løpet av disse årene.

Og da ødela det (mer eller mindre) for min omsorgssvikt-sak, mot min far.

For hvis jeg hadde kunnet dokumentere, hvor mye fravær jeg hadde (på barne/ungdomsskolen).

Så hadde vel det vært med å vise, at noe var galt.

(For å si det sånn).

Så sånn er vel det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter