Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 4. april 2023

Mer om slektsforskning

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Fredrikstad-redaktør Haakon Gjerløw
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 4. april 2023 kl. 13:34
Til: haagje@prio.org
Hei,

jeg driver litt med slektsforskning.

Og jeg leste på 'Bokhylla' (som drives av Nasjonalbiblioteket) at din navnebror Haakon Gjerløw (som var redaktør i Fredriksstads Blad) beskyldte min morfars onkel Bernhof Ribsskog for å lyve, når det gjaldt skolepolitikk/religion, i mars 1937.

Jeg lurer på om det var en slektning av deg.

(Siden at dere har samme navn).

Det er også sånn, at min mors tremenning Åse Ribsskog giftet seg med en Ingvard Gjerløw Larsen (fra Larvik) under krigen.

Er det snakk om den samme Gjerløw-slekten, lurer jeg.

Jeg mistenker at min morfars onkel Bernhof Ribsskog muligens ikke fikk med seg hva som ble som skrevet om han i Fredriksstad Blad.

(For han var fra Trøndelag.

Og bodde i Oslo).

Så dette lurte jeg litt på.

Det var også sånn, at hu Åse Ribsskog (og Ingvard Gjerløw Larsen) sin grandniese (blir det vel) Sophie Ribsskog Johansson, kontaktet meg på Facebook, for noen år tilbake (mens jeg bodde i England).

Men hu/de har slutta å svare nå.

Ellers så hadde jeg sendt om dette til dem først.

(For å si det sånn).

På forhånd takk for eventuelt svar!

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter