Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 25. juni 2023

Jeg sendte en e-post til PHSO

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Your PHSO Complaint (Case ref: C-2077348)
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 25. juni 2023 kl. 18:43
Til: Phso Enquiries <Phso.Enquiries@ombudsman.org.uk>
Kopi: Postkasse <postkasse@datatilsynet.no>, post <post@forbrukertilsynet.no>, Post <post@forbrukerradet.no>, post <post@finkn.no>, Sfovpost <sfovpost@statsforvalteren.no>, amnestyis <amnestyis@amnesty.org>, HRW UK <hrwuk@hrw.org>, eian@eianadvokat.no
Hei,

jeg har bodd i England i mange år.

Så jeg sendte klagen til dere (for å varsle).

I Sveits (Switzerland) derimot, så har jeg bare bodd en del av en sommer (sommeren 1987) da min far insisterte på at min lillesøster Pia og jeg, måtte besøke vår mors yngre søster Ellen der (som da nettopp var skilt fra Reto Savoldelli, som var fra en italiensk slekt, som hadde emigrert til Sveits (og gudene vet hvordan Ellen og Reto møttes)).

Skjerpings!

Erik Ribsskog


fre. 15. juli 2022 kl. 09:46 skrev Phso Enquiries <Phso.Enquiries@ombudsman.org.uk>:
Kjære Erik

 

Takk for din e-post. E-posten din ser ut til å handle om et serviceproblem med ELVIA. Jeg skriver for å gi deg litt informasjon om rollen vår.

 

Vår rolle:

 

Vi tar endelige avgjørelser om klager som NHS i England, britiske myndigheter og andre britiske offentlige organisasjoner ikke har løst. Før vi ser på en klage, forventer vi vanligvis at du har klaget i sin helhet til organisasjonen og at du har mottatt et endelig svar fra den.

 

Som nevnt ovenfor har vi bare rettskraft til å undersøke klager på enkelte organisasjoner. Siden klagen din gjelder ELVIA, kan vi ikke hjelpe deg.

 

Hva kan jeg gjøre videre?

 

Du kan finne det nyttig å kontakte den sveitsiske forsikringsombudsmannen. Du kan kontakte dem på:

 

Ombudsman of Private Insurance and of Suva

P.O. Box 1063

8024 Zurich

 

Telefon: 044 211 30 90

 

Jeg beklager at vi ikke kunne se på klagen din. Jeg håper du finner detaljene i denne e-posten nyttige.

 

Med vennlig hilsen

 

 

Rhiannon Thomas

Intake Caseworker

 

Parliamentary and Health Service Ombudsman

T: 0345 015 4033

E: phso.enquiries@ombudsman.org.uk

W: www.ombudsman.org.uk

 

 

 

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter