Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 26. juli 2023

Jeg sendte en e-post til min syv-menning (blir det vel muligens) Pernille Holbøll

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Slektsforskning
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 26. juli 2023 kl. 13:18
Til: peho@bt.dk
Kopi: PFU Pressens faglige utvalg <pfu@presse.no>, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>, mail@retshjaelpen.dk
Hei,

jeg har drevet litt med slektsforskning.

Jeg har funnet ut av alle Holbøll-er etterkommere av min tipptipptippoldefar Carl Petter Holbøll (som var inspektør for Grønland).

(Min tipptippoldemor var Julie Fanny Fog f. Holbøll, og min tippoldemor var Mary Eva Carla Nyholm f. Fog, og min oldemor var Karen Margrethe Heegaard f. Nyholm, og min mormor var Ingeborg Ribsskog f. Heegaard, som giftet seg med min morfar Johannes etter krigen, og hu ble så boende i Norge, de siste 60-70 årene av sitt liv).

Så du er nok min syv-menning (eller noe i den duren).

Jeg blir tullet med av 'sovjet-aktige' byråkrater i både Norge, Danmark og England.

Og jeg har en blogg (https://johncons-mirror.blogspot.com/) og et nettsted (https://johncons.net/rettighetssaker.html) hvor jeg skriver om dette.

(For å ta en dansk sak.

Så var det sånn at jeg ble arrestert av dansk politi, inne i den norske kirken i København, på langfredag, i 2015.

Og det jeg hadde gjort, var at jeg satt i biblioteket der.

Så det var jo skandale, og som noe helt surrealistisk.

Og en dansk politidame sa at jeg skulle få erstatning, men det har jeg ikke fått.

Og det som skjedde før og etter var enda verre.

Min lillesøster Pia (som jeg har hjulpet mye, for vi har en uansvarlig far, og vår mor var mye på institusjoner) hu svek meg, så jeg måtte leve som flaskesamler i København (og bo hos Kirkens Korshær) i mange måneder.

Og jeg fikk ikke sosial-støtte verken fra Danmark eller Norge.

Og jeg fikk ikke dansk personnummer (for byråkratene (fra det internasjonale jobcenter) pirket på meg, jeg måtte ha med pass dit, men jeg hadde kun førerkort (for det er noe som heter den nordiske passunion, som min mor forklarte meg om på 70-tallet) så jeg fikk ikke dansk personnummer (som man trengte for å få dansk bankkonto) og pass fikk jeg ikke fra den norske ambassaden, for de tillot ikke at folk betalte med kontanter, kun med bankkort, og jeg kom meg ikke til Norge, for å sette inn penger, på Visa-kontoen, i en norsk bank).

Og det er bare forbokstaven.

På forhånd takk for eventuelt svar!

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Er du etterkommer etter hu som hadde vært hore (Carl Petter Holbøll fikk en sønn/lausunge med ei Karen Holch, som var ballettdanserinne og som visst hadde vært hore).

Eller er du etterkommer etter den 'fine' delen av slekten (de avkom som Carl Petter Holbøll fikk med hu Hanne (Hanne) Holbøll f. Petersen, som han gifta seg med på Grønland).

På forhånd takk for eventuelt svar!

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter