Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 30. juli 2023

Min danske oldemor Karen Margrethe Heegaard f. Nyholm sin fetter (blir det vel) Vagn Aage Fog, emigrerte visst til Norge



https://www.geni.com/people/Vagn-Aage-Fog/6000000119290349962

PS.

Så hu Karianne Fog Heen, som administrerer Geni-siden overfor.

Det er vel da muligens min (norske) fem-mening, eller noe lignende.

(Hvis jeg skulle tippe).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:



https://www.linkedin.com/in/kfheen/?locale=no_NO

PS 3.

Hu er visst i samme rollespill-miljø som Martin 'Empen' Nielsen (som rekruterte meg til vervet #quiz-show-op, i 1997):



(Samme link som overfor).

PS 4.

Min oldemors fetter var visst direktør i Norsk-Sumatra Plantage Kompagni:



http://runeberg.org/merkbio/0299.html

PS 6.

Min mormors tremenning Fredrikke Louise (nevnt i PS 4) ble visst gift med en brite, og så fikk hu visst noe land/eiendom i Asia, av danskekongen, på hans dødsleie (i 1972):




PS 7.

Min mors firemenning (Erik John Clive Young) mener visst at oljefirmaet Shell skylder han (og hans familie) X antall milliarder, ettersom at mye av Brunei sine oljereserver, visst ligger på min mors firemenning (og de) sin eiendom (som de hadde fått av danskekongen) som skjøtene til ble stjålet fra et hotell-rom i Hong Kong (i 1973).

Så sånn er visst det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 8.

Min mormors tremenning (Fredrikke Louise Young f. Fog) fikk visst all eiendom, som danskekongen eide i Thailand, Indonesia, Malaysia, Sri Lanka og Brunei:



https://www.thethailandlife.com/pattaya-pedophile-problem

PS 9.

Mer om min mormors tremenning Fredrikke Louise Young f. Fog (fra Aftenposten 18. desember 1947):




PS 10.

Min mor var jo au-pair i England.

(På 60-tallet).

Og min lillesøster Pia sa (da jeg spurte, i en telefonsamtale) at min mor, var au-pair, et eller annet sted i Surrey (county/fylke).

(Men hu visste ikke noe mer enn det).

Dette var mens jeg bodde i Liverpool sentrum.

(Hvor jeg bodde fra 2006 til 2011).

Men Old Woking (hvor min mormors tremenning sin ektemann var fra) ligger visst i Surrey.

Så det er mulig at det var hos disse, at min mor jobba, som au-pair.

Hm.

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 11.

Min mors firemenning (Erik Young) er visst med på det litt kjente mikronasjon-prosjektet (Ladonia) til en svensk kunstner (Lars Vilks):



Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter