Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 24. juli 2023

Nå har jeg to abonnement på Stavanger Aftenblad (et prøvetilbud til en krone og et billig VG+ Full Tilgang-abonnement). Og likevel så får jeg bare opp dette skjermbildet, når jeg prøver å søke i arkivet (for å drive med slektsforskning). Og sånn har det vært i flere dager nå



PS.

Her er mer om dette:



PS 2.

Nå bytta jeg browser (fra Edge til Firefox) men jeg fikk fortsatt den samme feilmeldingen:



PS 3.

Her kan man se at jeg faktis har _tre_ abonnement på Stavanger Aftenblad (for jeg hadde et en-krones abonnement som jeg avbestilte i juni, og så funka ikke det nye VG+ Full Tillgang-abonnementet, så da prøvde jeg å bestille et nytt en krones-abonnement, oppi alt surret):



PS 4.

Min morfars fetter Ragnvald Ribsskog, var ordfører i Stavanger, i sin tid.

Så de synes kanskje at det er morsomt, å tulle, med de som heter Ribsskog, da.

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 5.

Her er mer om dette:



https://no.wikipedia.org/wiki/Ragnvald_Ribsskog

PS 6.

Nå var det forresten sånn.

At min oldefar Johan Ribsskog.

Han var tvillingbror med Ragnvald Ribsskog sin far Adolf Ribsskog (som var ordfører i Steinkjer, og som var født lenge før hans navnebror Adolf Hitler ble kjent).

Så det er muligens sånn, at han Ragnvald Ribsskog, nesten blir som min grandonkel.

(Siden at hans far og min oldefar, var tvillinger.

For å si det sånn).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter