Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 12. august 2023

Denne kampen går på TV3+. Men VG tusker/fusker og skriver noe helt annet. Og sånn var det hele tida under pandemien og, at man ikke kunne stole på VG Live sin TV-informasjon



PS.

VG vil kanskje at folk heller skal lese avisa enn å se på TV.

Og så lurer de folk til å gå glipp av fotballkamper (når de kommer på gratis-kanaler) da.

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

Det var det samme i mai:



PS 2.

Nå er det kanskje ikke for å være slemme, at VG surrer sånn.

Men sist jeg sjekka, så var VG Norges største avis.

Så da burde man vel kunne forlange mer av de, enn av 'Dølaposten', liksom.

(For å si det sånn).

Så sånn er vel det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Og når det gjelder VG sin TV-guide, så står det ikke hva som er på TV (klokka 0.30) kun hva som er neste program (eller hva som er neste program etter det igjen):



PS 4.

Nå har jeg nettopp testet en haug av norske TV-guider og RiksTV sin er den eneste som funker (selv om den bruker lang tid på å laste kanalene, selv når man har rask 5G-linje):



PS 5.

Dagbladet sin TV-guide har visst fullstendig 'mensen', på alle måter (kan det virke som):



PS 6.

Denne TV-guiden sliter også (den viser kun hva som er på NRK1 nå (klokka 0.50) men ikke hva som er på de andre kanalene):



PS 7.

TV2 sitt hovedkontor ligger i/ved bibel-beltet, og de nekter å fortelle folk hva som er på TV etter midnatt:

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter