Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 17. oktober 2023

Min mor (som vokste opp i Nord-Norge) flytta fra min far (på Berger) til Larvik, i 1973. Og noen år seinere, så ble visst min fars svigerinne Tone sin søster Lise gift med en kar fra Larvik. (Fra DT/BB 3. september 1977)




PS 2.

I forkant av pandemien/unntakstilstanden.

Så var jeg med Kiel-ferja.

Og da klarte jeg å sette meg ned, i nærheten av noen iranske damer (i nattklubben) husker jeg.

(Noe jeg har blogget om).

Og de våkna jeg ikke av.

(Jeg trodde først at de var norske.

For å si det sånn).

For hu som jeg satt nærmest (jeg satt delvis med ryggen til) var nesten som å se min tante Tone (som er gift med min fars yngre bror Håkon) eller Lise (i mørket på diskoteket).

(Vil jeg si).

Men jeg tror ikke at Lise og Tone har noe iransk blod i årene.

(Hvis jeg skulle tippe).

Men man kan kanskje lure på, om de er tatere (eller noe lignende).

Hm.

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Disse bodde visst i Hedrum, hvor min mor, min lillesøster Pia og jeg også bodde (i Vestmarka) fra høsten 1973 til våren 1974 (fra Østlands-Posten 19. februar 1985):




PS 4.

Min mor bodde i/ved den røde firkanten (i 1973 og 1974) og Lise bodde der det røde knappenålshodet er (i 1985 osv.):



PS 5.

Det røde knappenålshodet (Nordbylia 32) ligger forresten enda nærmere Hestehavna på Tagtvedt (hvor min mor bodde fra 1981 til 1985).

Min lillesøster Pia sa, våren 1982.

At en dame hadde hjulpet henne, å rømme (fra Tagtvedt) til vår far (og hans samboer Haldis, som bodde et steinkast unna den Strømm Trevare-leiligheten, som jeg måtte bo aleine i (noe min far tvang meg til å gjøre, fra jeg var ni år)).

Og nå lurer jeg på, om det kan ha vært Lise (som nå er en kjent Arbeiderpartiet-lokalpolitiker i Drammen).

Hm.

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 6.

Han gullungen (Robert) fra PS 3.

(Dette var en kar, som min yngre fetter Tommy, av en eller annen grunn pleide å nevne, på 80-tallet.

Sånn som jeg husker det).

Han døde forresten, i en bilulykke, i 2008.

(Noe jeg har blogget om tidligere.

For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter