Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 23. desember 2023

Min grandtante Elin Heegaard f. Sørensen (som var gift med min mormors lillebror Louis) har visst eiet en herregård




PS.

Som jeg har blogget om tidligere.

Så var det sånn, sommeren 1980.

At min 'onkel-snik' Runar Mogan Olsen (som klarte å bli valgt til bobestyrer (av Drammen tingrett) etter noen barnløse grandonkler av meg (i Holmsbu) selv om jeg er eldste sønn av eldste sønn, og vel hadde odelen/hjemmelen/'gromgutt-statusen' der, for å si det sånn).

Runar dro med oss resten av Olsen-folka (Runar med familie, min far med familie og min fars yngre bror Håkon med familie pluss Roger Stenberg med familie) ned til Jugoslavia, sommeren 1980.

Og i den bilen jeg satt på med.

(Min fars amerikaner).

Så satt min far (som kjørte) hans 'massa' Haldis Humblen (må man vel kalle henne) og hennes datter Christell.

Men min lillesøster Pia var ikke med.

Hu bodde på den tida fortsatt hos sin mor i Larvik.

Og de (min mor, Pia, min yngre halvbror Axel og hans far Arne Thomassen) dro på sin egen ferie, til Danmark.

Hvor min yngre halvbror Axel (som ble født høsten 1978) visst ble døpt, på en kjempestor gård/eiendom (ifølge Pia).

Og da lurer jeg nå på, om det kan ha vært på Tiselholt (som stedet visst heter) at Axel ble døpt.

(Og ikke på Odense slott, som jeg tidligere har trodd.

Siden at min mormors lillebror Louis, var amtmann på Fyn (og derfor hadde adresse Odense slott) på cirka den samme tida.

For å si det sånn).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

Lenger ned i Wikipedia-artikkelen.

Så står det forresten, at DFDS sin grunnlegger Tietgen, fant sin kone (Laura Charlotte Tietgen f. Jørgensen) på Tiselholt.

(For å si det sånn).

Så sånn var visst det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Jeg oppdaterte på MyHeritage, om dåpen til Axel:



Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter