Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 13. mars 2008

Riksadvokaten II. (In Norwegian).

Anmeldelse mot Kripos henlagt av Spesialenheten

13 March 2008
18:21

Subject Anmeldelse mot Kripos henlagt av Spesialenheten
From Anne Grøstad
To eribsskog@gmail.com
Sent 13 March 2008 14:48

Det vises til Deres e-post av 12. mars 2008 om Spesialenhetens henleggelse av Deres anmeldelse mot Kripos.

I e-posten reises spørsmål om det er vanlig rutine at en klage skal sendes gjennom instansen som har truffet avgjørelsen som påklages. Dette er vanlig rutine (både når det gjelder klager over Spesialenheten vedtak og over statsadvokatens, politiets og forvaltningsorganers vedtak). Når Spesialenheten mottar klage over et vedtak vurderer enheten om den selv skal omgjøre vedtaket. Hvis vedtaket ikke omgjøres, sender enheten klagen og de øvrige saksdokumentene til riksadvokaten for klagebehandling.

Riksadvokaten kjenner ikke til hva som var årsaken til at brevet fra Spesialenheten ble sendt til Deres adresse i Norge. Dette er et spørsmål som De eventuelt må ta opp med Spesialenheten.

De øvrige forholdene som tas opp i e-posten gjelder Spesialenhetens vedtak om å henlegge det anmeldte forholdet. Vedtaket kan påklages, og de forholdene som tas opp i e-posten kan De eventuelt ta opp i en klage over vedtaket.

For ordens skyld understrekes at Deres e-post ikke er registrert her som en klage over Spesialenhetens henleggelsesvedtak.

Med hilsen
Anne Grøstad
Førstestatsadvokat ved Riksadvokatembetet

Riksadvokatembetet
Postboks 8002  Dep
0030 Oslo
Tlf: 22 47 78 50

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter