Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 13. januar 2009

Mer om Grandiosa. (In Norwegian).

VG skriver også om at Stabburet nå skal selge en versjon av Grandiosa uten paprika:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=535763

Og der skriver de også følgende:

Og selv om stjernekokk Eivind Hellstrøm aldri ville drømme om å svelge en bit: Nordmenn spiser cirka 26 millioner Grandiosa-pizzaer i året. Grandisen har med det over halvparten av landets frossenpizzamarked.

Grandiosa har over halvparten av frossenpizza-markedet i Norge.

Men hvorfor selges ikke denne type Grandiosa i Sverige da, når Orkla har plass i frysediskene i alle butikkene i Sverige, og Big One produsert i Norge selges der?

http://www.grandiosa.se/

De pizzaene de kaller Grandiosa i Sverige, de er produsert i Sverige.

Bortsett fra Grandiosa Big One, som er den samme pizzaen som Big One, og er produsert i Norge, virker det som.

Men Grandiosa-pizzaer produsert i Norge, som vanlig Grandiosa, de glimrer med sitt fravær.

Enda vanlig Grandiosa Original har blitt solgt i Sverige, rundt år 2000, fikk jeg bekreftet på Veggavisen, i forfjor:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/11/jeg-skrev-en-del-p-veggavisen-i-fjor-fr.html

Hva skjedde egentlig?

Hvorfor ble storselgeren Pizza Grandiosa Original trukket tilbake fra markedet i Sverige?

I Finland har de jo de samme pizzaene som i Norge, enda Orklas situasjon er omtrent lik i Norge, Sverige og Finland, at de har avtaler med alle butikkene, i alle de tre landene, om at de skal ha plass i fryserne deres, for deres produkter.

http://www.grandiosa.fi/

Men vanlig Grandiosa, den har over halvparten av markedet i Norge, og er også storselger i Finland, men i Sverige, så er de tatt ut av butikkene.

Hva er svaret som ligger bak denne gåten lurer jeg på.

For jeg har jobbet i forskjellige matbutikk-kjeder i Norge, i 15 år, så jeg mener at her er det noe muffens.

Det er bare sånn det virker for meg, med min bakgrunn fra butikk, må jeg si.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter