Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 10. november 2008

Jeg skrev en del på Veggavisen, i fjor, før forumet ble slettet. Men jeg tok back-up av noen poster: Grandiosa Original har blitt solgt i Sverige.



PS.

Ja, nå viser det seg at de har startet en ny versjon av Veggavisen da.

Origo Veggavisen, virker det som:

http://veggavisen.origo.no/-/local_paper/show/48_veggavisen

Men de har visst slettet de gamle postene.

Hvorfor det lurer jeg på.

Her har folk tatt seg tid, og skrevet sine egne meninger, om alt mulig.

Og det står sikkert mye der, som andre kunne ha hatt nytte av.

Og som kanskje ikke står i aviser osv.

Hva med folks yttringsfrihet?

Er ikke folks meninger verdt noenting?

Hvorfor tar ikke avisene opp slik sletting av flere tusen poster, sikkert flere titusen poster, som folk har sittet i mange timer og sikker år tilsammen og skrevet?

Skal ikke slikt lagres i nasjonalarkivet slik som aviser og andre ting som er publisert i Norge?

Her er det mange spørsmål, synes jeg.

Det er egentlig ganske mange spørsmål, synes jeg, ved samfunnet nå for tiden, sånn som det har blitt.

Det er ikke alt jeg har tid til å se etter i sømmene.

Men sånt her er det vel journalister som skal se på.

Hva er det de driver med?

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter