Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 27. januar 2009

Politiet på callinga: 'It's the Police, can you let us in please'. (In Norwegian).

politiet på døra

PS.

De skulle til Flat 4 nå.

Jeg har hatt de på døra før, og da jugde de.

De sa ikke hvem de var da, da de ringe på.

Og jeg trodde det var noe pengeinnkrevere.

Så jeg slapp dem ikke inn.

Så ringer de på mobilen da.

Så slipper jeg de inn.

Og det som skjer, er at da påstår de, at de sa til meg, at de var fra politiet, på callinga.

Så de jugde.

(For når det gjelder pengeinkrevere, (som i England heter 'bailiffs'), for jeg skylder på Council-tax, til the Council, så er det sånn, at man burde ikke slippe de inn.

For hvis man gjør det, så kan de senere gå inn i leilighetene din, akkurat når det passer dem.

Så her var det noe raritet, at politiet ikke sa fra på callinga, at de var fra politiet.

Og så seinere, så påstod de, at de hadde sagt nettopp det, på callinga, at de var fra politiet.

Så sånn er det).

Jeg skal se om jeg finner linken, til når politiet var her i høst, og jugde og sa at de hadde presentert seg som politi, når de ikke gjorde det.

PS.

Her er linken til den bloggposten, da politiet ringte på, og også jugde, ifjor høst:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/09/politiet-p-dra-in-norwegian.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter