Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 15. juni 2009

StatCounter: Noen i Ålesund søker på 'du deler for mye info med oss ribsskog', på Google. (In Norwegian)

blogglesere

http://www.google.no/search?q=du%20deler%20for%20mye%20info%20med%20oss%20ribsskog&hl=no&start=10&sa=N

PS.

Jeg tror problemet er at dere er så glade i å se på sånne tyskeinspirerte jugend-hus, i Ålesund.

Så dere glemmer litt det, at det også går ann å se på blogg.

Så hvis det blir mye blogg, så synes dere at det blir for mye da.

Så sånn er nok det tror jeg.

Men de er fine de tyske jugendhusa, så det skjønner man.

Faren min, og hans nye dame, Haldis Humblen, de eier også et sånt tysk-inspirert jugendhus, i Drammen faktisk, hvor de vel ikke har like mange sånne.

Og der, så har de drevet vannsengforretning, i mange år, på 80-tallet, og så vanlig sengeforretning, på 90-tallet da.

Før de vel er mer eller mindre pensjonerte, nå på 2000-tallet, så nå er det ikke noe mer senge-forretning, i Tordenskioldsgate, i Drammen, i et gult jugendhus der, like ved brannstasjonen, på Strømsø.

Så sånn er det.

Bare noe jeg kom på.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

Nå kom jeg på noe.

At først, på 80-tallet, så kalte de vannsengbutikken, i Drammen, for 'Norske Vannsenger'.

Ihvertfall på telefon osv., selv om de vel ikke hadde noe skilt, på bygningen.

Men, etterhvert, så var ikke 'Norske Vannsenger' fint nok lengre.

Så da gikk de over til å kalle seg 'HAJ Vannsenger', etter Haldis (Humblen), Arne (Mogan Olsen) og Jan Snoghøj (Haldis' nest eldste sønn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg kom på.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter