Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 22. oktober 2009

Jeg sente en påminnelse til Myhre, hos Statsadvokaten i Hedmark og Oppland, angående klage til Spesialenheten om forsøk på påvirkning av vitne




Google Mail - Påminnelse til Myhre/Fwd: Til Myhre ved Hedmark og Oppland Statsadvokater/Fwd: Påminnelse/Fwd: Vedr anmeldelse










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Påminnelse til Myhre/Fwd: Til Myhre ved Hedmark og Oppland Statsadvokater/Fwd: Påminnelse/Fwd: Vedr anmeldelse











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, Oct 22, 2009 at 2:00 PM




To:
post.hop@statsadvokatene.no






Hei,

jeg kan ikke se at jeg har mottatt noe svar på denne e-posten, så jeg sender en påminnelse om dette.

Håper dette er i orden!

Mvh.

Erik Ribsskog



---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Date: 2009/10/9
Subject: Til Myhre ved Hedmark og Oppland Statsadvokater/Fwd: Påminnelse/Fwd: Vedr anmeldelse
To: post.hop@statsadvokatene.no


Hei,


jeg viser til telefonsamtale nå nettopp.

Jeg gjentar det som jeg sa i samtalen, at det er mindre enn ti år siden, at dette skjedde, så at jeg derfor ikke forstår at det skal være foreldet.


En annen ting, som jeg sa på telefonen, så synes jeg jo at det er alvorlig, når politiet prøver å påvirke vitner, som han på Grønland Politistasjon prøvde på, da han satt tommelen oppå et bildet, som lå i en bildeboks, med hundrevis av bilder.


Det var jo en ransbølge på Lambertseter, i 1999.

Og både jeg og hun Ingunn, som jeg fortalte om, (som spilte kirkeorgel), og var fra Rollag eller nabobygda, i Numedal, (hvor farmora mi var fra).


Både jeg og hun Ingunn, vi jobba begge under begge rana.

Og etter det første ranet, så ble begge vi bedt om å dra ned til politihuset på Grønland, om lag en uke etter ranet.


Og jeg overhørte at regionsjefen, Jon Bekkevoll, (som jeg hadde litt problemer med personlig, for å være ærlig, for han var en litt sånn 'slugger'-type), han overhørte jeg sa til distriktsjefen, etter det andre ranet, at politiet på Grønland, ikke ville ha hverken meg eller hun Ingunn ned dit igjen, for å vitne.


Siden vi var for redelige, vil jeg tippe.

Ihvertfall så var hun Ingunn, sånn at hun spilte kirkeorgel.

Og hvis ikke politiet kan bruke folk som spiller kirkeorgel som vitner, da er det noe galt med politiet mener jeg.


Jeg selv har nå en grad i IT, og har vært i militæret og heimevernet, i tillegg til å jobbe som butikksjef i tre Rimi-butikker da, og jeg har også studert på universitet i utlandet.

Så at politiet ikke kunne bruke meg som vitne, det synes jeg høres rart ut.


Her er det forsøk på påvirkning fra politiet, og det synes jeg er alvorlig, så det vil jeg gjerne klage til Riksadvokaten om, at dere hos Statsadvokaten, frikjente Spesialenheten og dermed Politiet i Oslo.



Mvh.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Date: 2009/9/26
Subject: Påminnelse/Fwd: Vedr anmeldelse
To: jane.bergum@statsadvokatene.no


Hei,

jeg kan ikke se at jeg har mottatt noe svar på denne e-posten, så jeg sender en påminnelse om dette.


Mvh.

Erik Ribsskog



---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: 2009/8/28

Subject: Re: Vedr anmeldelse

To: Jane Bergum <jane.bergum@statsadvokatene.no>


Hei,

ja, som jeg har opplyst til Spesialenheten, så bor jeg i England nå, og jeg kan skrive på min adresse, på slutten av denne e-posten.


Jeg synes det er rart at slike ting skal være foreldet etter mindre enn ti år, er det ikke tjue år, som er tiden det tar før ting blir foreldet.


Jeg vil uansett gjerne at dere sender om dette til Riksadvokaten, siden jeg slike ting fra politiet er alvorlige, så jeg vil gjerne gjøre mitt for å være sikker på at de blir beskyttet av systemet her.


Mvh.

Erik Ribsskog
Flat 3
5 Leahter Lane
Liverpool
GB-L2 2AE
Storbritannia

PS.

Grunnen til at jeg måtte flytte til England, var at jeg overhørte i Oslo, i 2003, at jeg var forfulgt av noen som de referte til som 'mafian' der, og senere havnet jeg på gården til onkelen min, i Kvelde i Larvik, hvor jeg ble forsøkt drept. Det er ingen respons å få, fra politiet, angående denne etterfølgelsen, så derfor driver jeg å prøver å rydde opp i ting som har foregått, i gamle dager, som jeg har lært mer om hvordan å hanskes med nå.


2009/8/28 Jane Bergum <jane.bergum@statsadvokatene.no>






Vedlagt oversendes brev av 19. august 2009 som ble forsøkt sendt Dem pr post på adr. Waldemar Thranesgate 5, 0171 Oslo


<<brev til Ribsskog.pdf>>




Med hilsen

Hedmark og Oppland statsadvokatembeter

















Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter