Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 21. desember 2009

Her kan vi se at Tamil-tigerne, de hadde solstråle-symbolet som betyr Østen og imperalisme, tror jeg, og de hadde tigerne fra jing og jang

tamil tigerne

http://www.dagbladet.no/2009/12/21/nyheter/utenriks/sri_lanka/tamiltigrene/tamiler/9618049/

PS.

Så jeg tolker denne symbolikken sånn, at Tamil-tigerne nok var med på noe verdensomspennende imperalisme-greier, fra det fjerne Østen, som har noe med Jing og Jang å gjøre, det vil vel da si Taoisme, (som betyr to-isme, altså natt og dag, ondt og godt, og lyst hår/mørkt hår osv.).

Så at Taoistene har en krig mot vesten?

Det virker som om de har Victoria-station området i London og, kom jeg på nå, at jeg så, her om dagen.

Jeg skal se om jeg finner det bildet, fra doen der, hvor jeg husker at jeg så det solstråle-symbolet.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Det gikk forresten en eldre, østelig vaskedame, inn på doen, på Victoria-senteret, da jeg stod der og urinerte, etter å ha tatt bussen med National Express, fra Liverpool til London, så det var vel kanskje litt spesielt.

Men men.

Så det er mulig at det er hånda hennes, som man kan se på bildet.

Det er vel ikke umulig.

Her er mer om dette:

Photo 7454

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter