Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 22. oktober 2010

Jeg sendte en ny anmeldelse, av Nick Ewans




Gmail - Ny anmeldelse av Nick Ewans










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Ny anmeldelse av Nick Ewans











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Fri, Oct 22, 2010 at 2:48 AM




To:
post.sondre.buskerud@politiet.no






Hei,

det var like før at jeg istedet sendte denne anmeldelsen til Tause Birgitte, fra Casino, siden dere aldri svarer meg, fra Drammens-politiet.

Men men.

Nick Ewans, som jeg har anmeldt, siden han har satt opp en blogg, hvor han skriver jeg er 'nuts', og visstnok skal være en skuespiller, som prøver å lure meg til å tro at han er privat etterforsker.


Han har nå flyttet til Tyskland, fra London, virker det som, fra bloggen hans.

Og han skriver nå, at jeg 'desperat trenger hjelp', fra leger han har ringt, osv.

I Liverpool, (hvor jeg bor), og i Norge, kan det virke som.


Så dette er æreskrenkelser og trakassering, som jeg vil anmeldte nevnte amerikaner for.

Jeg sender med skjermbilde som viser dette.

Jeg ønsker gjerningsmannen tiltalt og straffet.


Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg vil også ta med om det, at han Nick Ewans, han virker så interessert i meg.

Men jeg vil gjerne forklare det, at jeg aldri har møtt nevnte Ewans.


Jeg har bare fått e-poster fra han, etter at han fant ting i norske avisarkiver, om min morfar Johannes Ribsskog, som jobbet som kontorsjef, i Hurum kommune, på 70-tallet, og som rådmann i Hadsel kommune, i Vesterålen, på 60-tallet.





amerikaner jeg aldri har møtt.JPG
88K








PS.

Her er vedlegget:

amerikaner jeg aldri har møtt

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter