Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 28. januar 2011

Jeg sendte en ny e-post til tante Ellen




Gmail - Hei tante Ellen










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Hei tante Ellen











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Fri, Jan 28, 2011 at 9:21 AM




To:
ellen ribsskog <ripsen@gmx.ch>






Hei,

jeg har tenkt mer på dette med slekta og arv osv.

Pia har ikke vært snill og grei.

Hun foreslo i påsken 2005, at hun skulle ordne i mine smålån som var i ugreie, etter studier i England, og etter at jeg ble tulla med av Lånekassa og HiO IU.


Men Pia gjorde ikke som hun sa, hun bare ignorerte det.

Så hun lyver, vil jeg si.

Samtidig vil hun ikke være venn med meg på Facebook, (i 2008), og nå, (i 2011), så har hun slutta å svare på mine e-poster.


Så jeg orker ikke å ha mer med Pia å gjøre.

Kan du heller sende om arv, direkte til meg?

(Og ikke via Pia).

(Jeg vet vi var litt uvenner, for noen år siden, i 2008, var det vel, da jeg ikke fikk hjelp til å sende ting fra Kvelde til England, av noen i familien.


Jeg vil heller ikke ha noe med Martin å gjøre, for jeg ble forsøkt myrdet i Kvelde, i 2005, noe jeg mener at Martin og Grete må ha vært involvert i.

Derfor må jeg nesten markere det, synes jeg, å ikke ha noe med de å gjøre).


Jeg foreslo for Pia, å taksere bestemor Ingeborg sine ting på Sothebys, så kunne vi først finne ut hvor mye de var verdt, før vi bestemte hva vi skulle gjøre.

Dessuten, jeg har bestilt et testament, fra Danmark, fra Holger baron Adeler, som var gift med Meme, (som bestemor og min mor ofte pratet om).


Jeg lurer på om noen av tingene til bestemor Ingeborg er nevnt i det testamentet.

Kanskje det vil hjelpe oss å finne ut hvem som har eiet tingene osv.

Vet du hvor min mor Karen, (som jo er død nå), var au-pair i England?


Pia sier det var i Surrey.

Jeg har jo bodd i England i mange år nå, og burde kanskje ha ringt de, og hørt hvordan mamma var, da hun bodde der, osv.

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter