Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 28. januar 2011

Jeg sendte en ny e-post til Landsarkivet for Sjælland




Gmail - Betaling saksnr: 2010-002190/73/Fwd: Forudbetaling for kopier af Lyngby Skifteret: Eksekutorbo nr. 28/1979 ( Adeler), sagsnr. 2010-002190/39










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Betaling saksnr: 2010-002190/73/Fwd: Forudbetaling for kopier af Lyngby Skifteret: Eksekutorbo nr. 28/1979 ( Adeler), sagsnr. 2010-002190/39











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Fri, Jan 28, 2011 at 12:47 PM




To:
mailbox@lak.sa.dk






Hei,

nå fikk jeg brev fra RBS.

Og det ble visst noen danske kroner for mye.

Men da kan dere kjøpe sånne kandiserte epler, i Tivoli, som koster en krone.

Sånne røde.


Ihvertfall kostet de det, sommeren 1978, det året min halvbror Axel ble født.

Vi, (dvs. min mor, Karen Ribsskog, vår stefar Arne Thomassen og min søster Pia Ribsskog, og meg), vi var på camping, i København, og dro på Tivoli og Zoo vel.


Jeg fikk fire danske kroner, for min mor og stefar, skyldte meg enda mer penger, for jeg måtte kjøpe kaffe til dem, i Larvik, noen måneder før, for noen penger jeg hadde fått av min far, i Svelvik.


Så jeg spilte flipperspill, for to kroner vel, og kjøpte et kandisert eple, til min søster, Pia Ribsskog, som ikke har vært så snill, etter dette, så dere burde kanskje ikke spise for mye av de heller.


Men men.

Så dro vi vel til Legoland, (hvis det ikke var en annen ferie).

Vi var vel også i Rundetårn.

Og vi spiste i Tivoli og fikk sodavand, som det vel kanskje heter på dansk, sånne små 0.25 liter flasker vel.


Men men.

Men vi besøkte ikke, min mors grandonkel Holger baron Adeler, (kanskje merkelig nok), enda han var fortsatt var i live, i 1978.

Men dette var sommeren jeg fylte åtte år, så jeg hadde ikke så mye medbestemmelse over det.


Jeg hadde ikke hørt om han, før jeg leste min mormors testamente, for et og et halvt år siden.

Men vi hørte en fæl eksplosjon, i København, husker jeg.

Men jeg visste ikke hva denne eksplosjonen skyldtes, men jeg husker den enda.


Men men.

Håper dere kan sende dette testamentet da.

Banken kunne ikke gi meg en nøyaktig kurs, på danske kroner, her i England, så derfor sendte jeg det omregnet i pund, siden jeg da visste hvor mye penger jeg hadde igjen på kontoen, og kunne budsjettere hvor mye jeg kunne bruke.


Og visste saldoen hele tiden, istedet for å vente i X antall dager for å vite saldoen på kontoen, noe som kan være frustrerende, hvis man ikke har så mye penger der.

Jeg er arbeidsledig dessverre, her i England, som flyktning fra noe 'mafian', i Norge, som jeg ikke engang vet hvem er, men som jeg har overhørt, at jeg er forfulgt av, i Oslo, i 2003 og 2004, og jeg ble forsøkt myrdet i Kvelde, i 2005, og rømte derfor hit til England.


Mvh.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
[Quoted text hidden]






2 attachments
img206.jpg
836K
img249.jpg
289K








PS.

Her er vedlegget:

img249 paint

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter