Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 12. juni 2011

Oslo S-tegneserie

oslo s tegneserie

PS.

Pettersen visste nok ikke det, at jeg ikke engang hadde telefon, på Ungbo, i Skansen Terrasse 23, hvor jeg bodde på den her tida.

Men jeg kunne kanskje ha stått og ringt, fra telefonkiosken utafor.

Det er mulig.

Men men.

Bare noe jeg tenkte på.

Så sånn var det.

Men vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Pettersen, det var forresten han som sa det, en av de første dagene, i militæret.

(Da alle var litt stressa, etter å ha blitt herja med 24 timer i døgnet, av befal, som var 'tøffe i trynet' da).

At under Albertville-OL.

Så hadde Ørjan Løvdahl, hatt sex med Anette Bøe, (som da var sammen med skipresidenten vel), og to eller tre andre damer, på rommet, (samtidig, mener jeg det var han sa).

Og at dette var grunnen til at Ørjan Løvdahl ble sendt hjem fra Albertville-OL.

(Uten at jeg veit hvordan Pettersen visste det her.

Men Fredrikstad er jo en 'ishockey-by', med det kjente topplaget Stjernen, osv., så jeg regna med at han hadde greie på sånt her.

Siden han vel var Stjernen-supporter, virka det som for meg).

Men men.

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men vi får se hva som skjer.

Vi får se.

PS 3.

Dagens Næringsliv har en litt annen versjon av hva som skjedde, da Ørjan Løvdahl ble sendt hjem fra Albertville-OL:

dagens næringsliv annen versjon

http://www.dn.no/d2/article1655494.ece

PS 4.

Den byen var kanskje (Anette) Bø(e) i Telemark?

Hvem vet.

Hm.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter