Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 10. november 2007

Er det ikke litt betenkelig, at staten har en dobbeltrolle, både som eier av telenor, og som den som styrer lover og regler i forbindelse med tele og tv-markedet mm.

Hadde det ikke vært mer ryddig, om staten som konsesjonsgiver mm., ikke skulle gi konsesjoner og lage regler og utøve regelverket, for en bedrift som de selv eier?

Er det egentlig statens oppgave å drive teleselskap?

Blir ikke staten litt vel tung, hvis den skal ta på seg masse oppgaver som den egentlig ikke trenger å drive med?

Og hvem vet hva som foregår inne i statsbyråkratiet alltid, det kan vel bli diverse kafka-aktige prosesser ut av det byråkratiet skulle man kanskje tro.

Og det hadde kanskje vært ryddigere, om staten ikke var part på mer enn en side av bordet av gangen?

Og hvis staten, blir for stor, så blir det vel vanskelig for innbyggerne i landet å følge med på hva som skjer i statsmaskineriet, og å komme med tilbakemeldinger og eventuelt prøve å korrigere det som foregår, hvis ikke synes det er bra nok f.eks. det som staten presterer i en av sine roller.

Er det litt sånn at staten er en hellig ku i Norge, som man ikke skal kritisere eller?

Ja nå spør jeg kanskje mer spørsmål enn jeg svarer her, så jeg beklager det, jeg skal se om jeg får skrevet det inn i en ny tråd eventuelt etterhvert.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter