Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 17. november 2007

RE: Lier tar visst æren for at Røkke fikk en sønn som skulle døpes gi..ikke værst Lier!!
Skrevet av Erik Ribsskog 17.11.2007 kl. 19:49

Og hvor mange får førstesida til VG hvis de skal ha barnedåp?

Er vel kanskje det som er noe av poenget hvis jeg skulle gjette.

At det virker som om det er noen som gir Røkke førstesida i VG, fordi han trenger positiv oppmerksomhet/pr, siden det dukker opp negative nyheter om han i andre media.

Og da virker det nesten som om Røkke har makt på den måten, at han kan få noen til å skrive fine ting om han på førstesida til VG, mer eller mindre på bestilling.

Sånn er det at det virker for meg.

Forøvrig, selv om dette er i noen direkte sammenheng.

Så kan jeg jo ta med om den gangen i begynnelsen av 2000 var det vel, når broren min, som jobber i resturant og utelivsbransjen, av en eller anledning, skulle ha meg med på Baronen, en gang vi var på byen, sikkert på studenten eller noe.

Så skulle'n ha meg med å spise i resturanten der.

Jeg kjøpte biff med peppersaus, og bruttern kjøpte to biff tartar vel.

Så mener jeg at det var Røkke og Celina som satt ved et av nabobordene.

Bruttern gjorde narr av han Chilenske kameraten hans, jeg mener han var derfra, som satt ute i barområdet på Baronen, og som han ikke hadde sagt fra til at vi stakk og spiste.

Men samme det.

Men dette var vel rundt kl 2 natt til søndag, vil jeg tippe.

Og klientellet forøvrig, var mye jugo/albansk mafia folk og thai-horer så det ut som.

Altså, de satt langs bordene ved veggen inn mot barområdet, og bordskikken mangla det vel litt på.

Han ene jugomafia-karen fikk hu ene thai-hora til å stappe en tom colaflaske var det vel, opp i kjeften, også gliste dem som noen fjortenåringer omtrent.

Så det var vel mye den stilen det gikk i, av de resterende klientellet.

Men det var vel noen som oppførte seg mer normalt og, som satt ut mot vinduene osv., uten at jeg observerte dem så mye.

Jeg så litt på hu Celina må jeg innrømme.

Jeg tror ikke Røkke likte det, hvis det var han da.

Men men.

Men hvis man er milliardær, går man da på resturanten på Baronen, kl. 2 natt til søndag, når stedet er mye fylt av jugo-mafia og thai-horer osv. (unnskyld hvis det er feil utrykk, at det ikke er politiske korrekte ord, men det var sånn det virka for meg i hvertfall).

Hva gjør en milliardær i sånn omgivelser egentlig?

Kan ikke det tyde på at noe ikke er som det burde?

Med forbehold om at jeg ikke blingsa da, jeg brukte vel ikke så mye tid på å kikke på bildene av Røkke i VG osv., så jeg kan jo ha tatt feil og.

Men han karen ligna på Røkke, og hu dama ligna på Celina.

Så jeg må nok si at det nok må ha vært dem.

Jeg tenkte ikke så mye over det når jeg satt der, for jeg hadde vel fått i meg min del halvlitere.

Men seinere så har jeg flere ganger tenkt at det må ha vært dem.

Så jeg må nok si at det nok var dem.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter