Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 5. februar 2008

Ytringsfrihet/eiendomsrett/trakassering/politisk korrekthet etc. (In Norwegian).

Ytringsfrihet/eiendomsrett/trakassering/politisk korrekthet etc.
Skrevet av cons 05.02.2008 kl. 07:39
Jeg leste i åpningsposten, at de liberale, mente at det var greit at Dagbladet sperret for Tvedt, eller hva heter, fordi han har synspunkter som er uforenelige med Dagbladets redaksjonelle linje(?)
Men blir ikke det en form for trakassering da?
Skal ikke alle få lov å si sin mening da.
Kommer det ikke inn et moment som går på politisk korrekthet og trakassering av folk som ikke får si sine meninger, fordi de ikke er politisk korrekte?
Jeg vil også kommentere om det som stod, om at i dag, så er det leserne som klager på et innlegg, hvis de finner det støtende.
Jeg har mange eksempler på at det ikke er sånn i dag.
VGD sletter tråder midt på natten, og virker som overvåker debattantene.
Det samme med Veggavisen, de plukker og flytter og stenger tråder, etter eget forgodtbefinnende, uten at noen lesere nødvendigvis har klaget.
Jeg er enig i at det mest fornuftige og ressursbesparende for debattforumene, og blogg-samfunnene, er hvis andre brukere klager på en post, og dette blir fulgt opp med en rutinemelding til brukeren som har fått klage på en post, med klageårsak og klageorgan, synes jeg ville vært ryddig.
Sånn er det på Blogger, virker det som for meg, selv om de ikke har klart å hoste opp en DMCA forklaring fra Arvato Ltd. enda, som sendte en slettebegjæring på CV-en min blant annet, så det er nok ikke helt som det burde være der heller.
Jeg skal finne noen linker til noen poster som viser problemer jeg har hatt på tre forskjellige norske debattforum, de siste månedene, så skjønner man nok at det nok like ofte er parkingsvakt-mentaliteten som råder blant administratorene/moderatorene.
Altså at man ikke venter på at brukere skal klage, men at ansatte i debattforumet, mer eller mindre, observerer og også trakasserer brukere.
Det er nok antagelig snakk om _utvalgte_ brukere, hvis jeg skulle gjette.
Og da er det jo trakassering.
Så jeg vet ikke hvor utvalgt jeg burde føle meg, det er det vel delte meninger om.
Dagbladet har jo ikke noe debattforum enda, men i de tilfellene hvor de har kommentarbokser under artiklene, sånn som her da, så har jeg ikke merket noe særlig sletting.
Jo forresten jeg har merket noe som minner om lureri noen få ganger, når man har problemer å poste osv., så det er nok ikke sikkert at alt er som det burde være i Dagbladet heller, selv om jeg ikke skal si det like skråsikkert som med de andre tre.
Det er altså snakk om Aftenpostens debattforum, VGD og Veggavisen.
Skal jeg se om jeg finner linkene til klagene da.
De er på en amerikansk blogg, som ikke har blitt slettet enda, til forskjell fra blogg.no, blog.dk, trykker.com (Problemer med oppetiden), blog.co.uk.
(Tror det har vært noe lureri med angelfire bloggen og, plutselig var det ikke mer lagringsplass på bloggen., det har ikke skjedd med noen av de andre.)
http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/02/letter-sent-aftenposten-42-norwegian.html
http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/02/letter-sent-verdens-gang-42-in.html
http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/02/letter-sent-tv2-52-in-norwegian.html
Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle

http://www.dagbladet.no/kultur/2008/02/01/525613.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter