Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 1. mai 2008

Personangrep i kommentarer. (In Norwegian).

Nå har jeg jo mottatt, noen kommentarer, med personangrep, fra personer, med åpenbart falskt navn, that's Lena Marie Mørk Lier.

Og denne personen, skriver som en polititjenestemann, i noen av kommentarene.

Skal jeg finne den kommentaren jeg tenker på:

Lena mot ErikR said...
Ofte skulle man tro at du maks er 11 år Erik.

Du finner opp dine egne lover og regler.

Selv om man har en nettside er man IKKE en offentlig person.

Det at du ”stjeler” bildet han er heller ikke lovlig, her bryter du klart åndsverkloven.

Han er en privatperson som du forfølger på samme måte som flere her på bloggen din.

Det at du er utilregnelig og blakk bidrar til at folk ikke gidder å gå til sak mot deg, men en dag…….


Her er det veldig mye uhøflig å ta tak i.

Det er sånn at uhøflighetene, og personangrepene, mer eller mindre, overskygger, det som faktisk er reellt, når det gjelder å diskutere en faktisk sak da.

Og nå diskuterer jo denne 'uekte' personen, som har falskt navn da, på vegne av en annen person, til alt overmål.

Så jeg synes dette skurrer litt.

Nå har ikke jeg drevet så mye tidligere, med å skrive blogg osv.

Så jeg har ikke hatt noe regler for hvordan jeg skal behandle sånne personangrep osv.

Men jeg skriver jo selv, under mitt eget navn.

Og det er jo en personlig blogg, det er jo f.eks. ikke en nettavis.

Det er jo bare jeg som skriver her.

Så jeg synes nesten ikke det er riktig, at jeg skal finne meg i, sånne kommentarer med nedverdigende angrep på meg som person.

Og til alt overmål, fra en person, som skriver under falskt navn.

Og som jeg mistenker litt, kan være noe med myndighetene, f.eks. overvåkningspolitiet, som jeg har lest om på Xiandos, at driver å overvåker privatpersoner på nettet, hvis de mistenker at de kan komme til å skrive noe annet enn det som er myndighetenes offisielle 'propaganda' da, i mangel av å komme på noe annet ord i farta.

Så jeg tror jeg skal starte en prøveordning her.

At jeg ikke publiserer fler kommentarer med personangrep.

Det synes jeg ikke er for mye forlangt, å få slippe det.

Jeg lurte på om jeg skulle kreve at folk ikke kommenterte med falskt navn heller, siden jeg ikke skriver med falskt navn.

Men jeg får se hvordan det går først med den første regelen.

At jeg nok ikke kommer til å publisere kommentarer som inneholder personangrep, mot meg selv.

Som ovenfor, hvor de skriver at de ikke kan tro jeg er mer enn 11 år, at jeg er utilregnelig og blakk, og masse andre uhøligheter da.

Et nettsted, som en blogg, f.eks. det er jo sted, som andre steder i samfunnet, og da synes jeg man kan forlange en viss grad av høflighet.

Så hvis det dukker opp, for mange sånne uhøflige kommentarer nå, så tror jeg like godt, at jeg bare sletter de, som jeg synes er for uhøflige.

Bare til opplysning.

For det er ikke noe morsomt å se folk skriver alt mulig dritt om en, som går på person, og når de gjerne er anonyme selv, og skriver om ting som ikke angår selve blogg-posten.

Så bare en oppdatering om dette.

Håper dette er i orden!

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter