Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 14. juni 2008

Prøvd å få kontroll. (In Norwegian).

Siden jeg overhørte, da jeg jobbet på Rimi Bjørndal, i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', så har jeg prøvd å få kontroll, og skjønne hva som foregår.

For hvis man leser i avisa i Norge, eller kikker på internett, så står det ikke noe om noe 'mafia'.

Mye har skjedd, jeg ble blant annet jagd vekk fra gården til onkelen min, i 2005, av noen folk som skulle skyte meg.

Og jeg tror politiet har brukt meg som noe 'target-guy'/spion, i utlandet, i et firma i Liverpool, Arvato Services Ltd, blant annet.

Og jeg tror også at firmaet jeg jobbet i i Norge, Rimi/Ica-gruppen, gjorde noe lignende.

At de visste at jeg var rimelig straight og oppegående, så de bare overførte meg til butikker det var problemer med noe mafia da antagelig, kommunistisk, muslimsk, norsk, hva vet jeg.

Jeg har prøvd å finne ut, hele tiden, hva som foregår, men ingen sier noe som helst.

At myndighetene osv., holder på sånn.

Og pluss ting jeg har skjønt i ettertid.

At det virker som at det var/er noe illuminati, f.eks. i the Cunard Building i Liverpool, der jeg jobbet, man kan se på symbolene på utsiden av byggningen f.eks, som det står mer om på bloggen.

Og skandinaviske jenter, var under kontroll der, av briter osv.

Så det kan virke som at lyshårede/norrøne, blir tullet med, av noe illuminati-greier, som er integrert i samfunnet, i Norge og England osv. da.

Det er i hvertfall sånn det kan virke for meg.

Men uansett hvordan det er, så er det ingen som har fortalt noe som helst til meg.

Så hva som foregår, det må mest bli gjetninger fra min side.

Så får vi se hva som skjer.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter